Randi își face un cadou aniversar, lansând o nouă piesă, „Femeia care m-a învins”, chiar în apropierea zilei sale de naștere. Artistul Famous Production, care împlinește 37 de ani pe 23 mai, spune că, dată fiind încă perioada de restricții, speră să marcheze în acest fel aniversarea sa și să-i bucure și pe fani cu o noutate.


Piesa „Femeia care m-a învins” este compusă integral de Randi, atât versurile, cât și muzica, și este despre acea femeie care „reușește să-mi înțeleagă esența, nu doar aparența, să îmi dea jos măștile”, spune artistul, adăugând că melodia nu își găsește încă inspirația în realitate. Filmat la începutul lunii martie, chiar înainte de perioada de izolare, videoclipul este o colaborare în premieră cu frații Spoială Brothers, cărora le aparține și scenariul clipului. 

  • Ai lansat o nouă piesă, „Femeia care m-a învins”, la care ai compus și muzica și versurile. Există o persoană din realitate care te-a inspirat?

Există multe persoane care mă inspiră, însă niciuna atât de strâns legată de subiectul piesei. Muzica e rezultatul stărilor și trăirilor interioare, imaginare de cele mai multe ori. Până la urmă, viața în sine e muza tuturor artiștilor, muza care rămâne cu tine oriunde ai fi. 

  • În cât timp ai compus piesa și cum de ai luat decizia să filmezi videoclipul la Chișinău?

Am scris piesa destul de ușor, însă la scurt timp mi-am dat seama că am abordat greșit povestea și am șters și scris din nou tot în nu mai mult de câteva zile. Am plecat să filmăm la Chișinău, pentru că ne-a plăcut mult scenariul fraților Spoială și am vrut să încercăm ceva diferit și fresh. 

  • La ce altceva ai mai lucrat în aceasta perioadă de izolare și urmează să lansezi?

Aproape că am terminat un album, primul din cariera mea solo și cel mai fresh ca sound și subiecte alese pentru versuri. Am lucrat și la piese pentru alte proiecte pe care le pregătim pentru piața internațională. De asemenea, am lucrat și la gândurile și dorințele mele de viitor, le-am pus în ordine și o să le dau viață pe rând.  

  • Care au fost primele persoane cu care te-ai văzut după relaxarea măsurilor de circulație?

M-am întâlnit cu prietenii de studio și cei foarte apropiați și am vorbit de parcă nu ne mai văzuserăm de un secol! Omul e cu adevărat, până în ultima lui bucățică, o ființă socială și are nevoie să se exprime, să comunice, să împartă idei. 

  • Ce schimbări a adus, în programul tău și în viața ta, perioada de izolare?

Am fost mai organizat și implicit mai productiv! Nu m-am simțit deloc apăsat și nici nu mi-au pierit inspirația și pofta de lucru. Am făcut mai mult sport ca de obicei, muzică, vocalize, citit și plajă în curte. 

  • Cum vei sărbători ziua ta de naștere?

Liniștit, acasă cu familia, părinții, nepoții și multă voie  bună. Nu sunt condiții prielnice pentru petreceri mari și gălăgie. Prietenii mei vor înțelege... sper! 

  • Ce cadouri, materiale sau de altă natură, ți-ar plăcea să primești sau să îți faci în acest an?

Aș vrea doar să plec într-o vacanță scurtă, pentru că nu am mai plecat de mai bine de un an și jumătate și simt nevoia și de alt aer, altfel de inspirație și imagini.  

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: