Solistul și compozitorul, care a lansat melodii de succes precum “Prietena ta” sau “Până vara viitoare”, are probleme de sănătate! Mai precis, Randi şi-a luxat piciorul, iar medicii i-au pus un ghips de toată frumusețea și l-au forțat să-și ia vacanță.


“Randi a fost la fotbal, a făcut o mişcare greşită şi şi-a luxat piciorul. A mers la medic, şi l-a pus în ghips, iar acum este nevoit să îşi ia câteva zile libere. Şi-a anulat toate apariţiile la emisiunile de televiziune, la radio, la interviurile deja programate sau la şedinţele foto. Va merge doar la studioul de înregistrări pentru următoarele proiecte muzicale”, ne-a spus o sursă apropiată artistului de la “Famous Production.

img-20180507-wa0002.jpg

Randi si-a luxat piciorul, accident, fotbal, picior in ghips, vacanta, solist
Randi are un ghips de toată frumusețea

Click! a mai aflat că solistul va purta ghipsul doar până pe 20 mai, când va merge din nou la medic pentru o consultație. Până atunci, se relaxează cu colegii lui şi joacă diverse jocuri. Într-o postare de pe Instagram, se vede că Randi se află pe o canapé şi alături de el, lângă piciorul bolnav se află o cârjă, cu care probabil solistul se ajută la mers.     

 
 
Loading...