Vedetele autohtone s-au pregătit ca pentru adevăratele premii Oscar la petrecerea Ok! Goldent Night de miercuri (20 februarie) din Clubul Face. Aflat printre invitaţi, designerul Răzvan Ciobanu a surprins pe toată lumea cu noul lui look. Creatorul de modă a slăbit mult şi le-a mărturisit apropiaţilor că a trecut pe la estetician înainte de eveniment. De altfel, el nu a făcut vreodată vreun secret din faptul că frecventează cabinetele plasticienilor, unde îşi face operaţii complexe sau mici retuşuri.


Răzvan Ciobanu s-a transformat fizic în ultimele luni. Nu ştim exact dacă problemele în amor au fost cele care l-au făcut să-şi dorească o schimbare de proporţii, dar designerul arată altfel decât îl ştiam. A dat jos peste 50 de kilograme, noua siluetă fiind accentuată şi de hainele de culoare neagră pe care le poartă. Miercuri seară (20 februarie), Răzvan Ciobanu a pozat relaxat şi zâmbitor în Clubul Face, mulţumit de rezultatul la care a ajuns după ce a slăbit. Dar se pare că nu doar noua siluetă este motivul pentru care designerul se simte atât de bine în pielea lui.

razvan_ciobanu-ok_golden_night.jpg

razvan ciobanu ok golden night
Răzvan Ciobanu, printre vedetele de la petrecerea Ok! Golden Night
foto: Vali Mirea

Înainte de petrecerea organizată de Revista Ok! Magazine, Ciobanu ar fi trecut pe la estetician pentru a-şi netezi ridurile cu injecţii cu botox şi acid hialuronic.

razvan_ciobanu-_calin_dobos.jpg

razvan ciobanu la medicul estetician calin dobos
Răzvan Ciobanu şi medicul estetician Călin Doboş, care s-a ocupat ca designerul să arate bine
Foto: arhivă personală

În ultima jumătate de an, Răzvan Ciobanu a ajuns mai mult ca niciodată la medicul estetician. De voie, de nevoie, designerul şi-a făcut intervenţii la nivelul feţei, o operaţie de eliminare a surplusului de piele şi injecţii pentru rejuvenarea tenului. 

Răzvan Ciobanu, înnebunit după operaţiile estetice  

Răzvan Ciobanu nu a ascuns niciodată că este adeptul operaţiilor estetice. El povestea în urmă cu doar câţiva ani că şi-a implantat peste 2500 de fire, a apelat şi la terapia "Dracula", care presupune injectarea în piele a unui amestec format din plasmă îmbogăţită cu trombocite, şi s-a împrietenit şi cu acidul hialuronic. Botoxul l-a folosit atât în tratamente pentru faţă, dar şi pentru axilă, pentru a scăpa de transpiraţie. "Nu mai sunt dependent de creme pentru faţă de mulţi ani, cam de când am descoperit botox-ul şi procedurile anti-ageing. Cât de curând am să ajung expert în tratamente anti-ageing", a recunoscut creatorul de modă şi pe contul lui de Facebook.

De altfel, Răzvan Ciobanu a susţinut şi în alte emisiuni tv că nu are nimic împotriva operaţiilor estetice sau a tratamentelor de ultimă generaţie împotriva îmbătrânirii, pe care le încearcă fără nici o reţinere căci vrea să arate "decent" pentru vârsta lui. 

 

Citeşte şi:

 

Atelierul de haine al lui Răzvan Ciobanu a fost prădat de hoți

Răzvan Ciobanu, după despărţirea cu scandal: «Rănile care dor cel mai tare nu sunt vizibile»

 

 

 
 
Loading...