Cunoscutul designer, care e și jurat la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, este un colecţionar de accesorii şi de haine. La petrecerea de lansare a grilei de la Kanal D, Răzvan Ciobanu (41 de ani) a atras privirile şi datorită ținutei vestimentare.


Pe cămașă și-a prins o broșă în formă de libelulă și a încălțat o pereche de pantofi de fițe: „Pe libelulă o cheamă Matilda, pentru că aşa le spun eu tuturor lucrurilor care îmi plac, după personajul de film cu acelaşi nume. Am un «insectar» acasă care mai conţine încă vreo 20 de piese. Iar pantofii sunt de la Zanotti şi am dat 1.200 € pe ei, sunt mai speciali”, ne-a povestit acesta.  Răzvan este și un exemplu de voință, el slăbind 40 de kilograme în câteva luni.

Iulia Albu, ironică la adresa lui Răzvan Ciobanu! De cine s-a folosit ca să-l atace pe designer

iulia_albu.jpg

iulia albu bravo, ai stil razvan ciobanu
Iulia Albu nu „iartă” nicio vedetă şi nici cu colegii nu e prea prietenoasă
Foto: Arhiva personală

Iulia Albu şi Răzvan Ciobanu sunt colegi la emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d şi nu de puţine ori cei doi au avut opinii diferite cu privire la vestimentaţia purtată de concurente în show-ul de modă. De data aceasta "războiul" declaraţiilor s-a mutat dincolo de micul ecran după un eveniment care a avut loc zilele trecute şi a avut-o în prim plan pe impresara forbaliştilor Anamaria Prodan. Vedeta a îndrăznit mult şi a purtat o rochie transperentă în partea de jos pe care a accesorizat-o cu multe bijuterii, look ieşit din tiparele clasice, pe care l-a adoptat la sfatului lui Răzvan Ciobanu. 

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan vestimentatie rochie
Anamaria Prodan a avut-o o ţinută spectaculoasă la un eveniment privat
foto: arhiva personală

"Da, cam aşa văd eu noua «rochie» de seară!» Overrall din dantelă, rochie transparentă şi (musai să ai, chiar dacă nu ai iubit) o jachetă bărbătească, de smoking. Supra accesorizezi (fie cu multe broşe şi inele, fie cu cercei lungi, ai broşe şi inele), îţi pui un make up natural sau smokie şi ruj roşu şi obligatoriu îţi faci o «freza» masculină. Cu siguranţă look-ul acesta face diferenţă! Într-o «mare» de rochii din dantelă (sau paiete) parcă este diferit şi mai sexy! Mă bucur enorm că Anamaria Prodan Reghecampf a avut curajul să propună noul meu look. Arăţi perfect aşa!", a notat Răzvan Ciobanu. 

Tocmai aceste detalii i-au atras atenţia şi Iuliei Albu, care l-a taxat pe colegul ei de emisiune cu căteva replici pe care le-a făcut la adresa ţinutei purtate de impresartă.  

"Anamaria Prodan își poartă toate broșele și toate inelele deodată. Slavă totuși că nu și toate ceasurile! Bravo măi, Anamaria! Ce crezi? Ador look-ul tău! Când te scot la un WOW?", a scris şi Iulia Albu lăsând să se înţeleagă dincolo de ironii că ţinuta femeii de afaceri este în regulă. 

 

 

 
 
Loading...