Lavinia Pârva (35) şi Ştefan Bănică Jr. au devenit părinţii unui băieţel adorabil anul trecut, pe 13 mai. Cei doi artişti au păstrat dicreţia asupra vieţii de familiei, rare fiind ocaziile în care au distribuit în spaţiul online imagini cu micuţul care le înseninează zilele. De ziua lui Alexandru, Lavinia a făcut o excepţie şi a împărtăşit fanilor o imagine adorabilă în care protagonist este chiar fiul de un anişor.


Lavinia Pârva a devenit mamă, pentru prima oară, anul trecut pe 13 mai. Cântăreaţa este mândră de fiul ei, dar evită să îl expună în mod excesiv. Cu toate acestea, de ziua băieţelului ea a scris un mesaj cu adevărat emoţionant pe pagina personală de Instagram şi a postat o fotografie cu Alexadru. Rândurile scrise de cântăreaţă sunt unele în care îşi exprimă iubirea faţă de copilul său şi în care subliniază că viaţa a devenit mai frumoasă odată ce l-a adus pe lume. 

lavinia-pirva-si-stefan-banica-alexandru.jpg

lavinia parva
Alexandru îl recunoaște pe tatăl lui la televizor
Foto Instagram Lavinia Pârva

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Alături de mesaj, Lavinia a încărcat o imagine care i-a înduioșat pe fanii artistei. În cadru se observă televizorul care rulează un interviu cu Ștefan Bănică Jr și micuțul Alexadru care și-a recunoscut tatăl și atinge ecranul. Amuzată de cele întâmplate, Lavinia nu a pierdut timpul și a imortalizat momentul care s-a bucurat de comentarii pozitive. 

Ștefan Bănică Jr, despre aspectele pozitive ale pandemiei

În cadrul unui interviu, acordat la emisiunea Xtra Night Show, artistul a dezvăluit care sunt părțile pozitive ale izolării.„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat Ștefan Bănică Junior. 

 

 
 
Loading...