Andreea Bălan se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, aflându-se în ultima lună de sarcină. Totuși, cum aparițiile publice ale cântăreței se află sub lupa aprigă a showbiz-ului, unele persoane din această „lume” uită că artista, însărcinată fiind, nu mai poate purta ținute în care nu se simte confortabil și nici silueta nu o ajută prea mult în acest sens, momentan, având în vedere burtica sa de gravidă.


Invitați în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, în calitate de jurați ai emisiunii „Bravo, ai stil!”, au analizat câteva ținute ale vedetelor autohtone și și-au expus punctul de vedere în acest sens. Printre artiștii comentați s-a numărat și Andreea Bălan, fiind „desființată” una dintre ultimele apariții ale vedetei. 

catalin-botezatu-andreea-balan-tinuta.jpg

Cătălin Botezatu, critic la adresa ținutei Andreei Bălan
Foto: Captură Kanal D

Cătălin Botezatu, critic la adresa Andreei Bălan

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat negativ ținuta cântăreței, nefiind prea impresionat de imaginea per ansamblu. „S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place!”, a explicat Botezatu. „Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a mai adăugat acesta. 

andreea-balan-insarcinata-tinuta.jpg

Apariția Andreei, criticată de Cătălin Botezatu
Foto: Instagram

„O găsesc mai bine îmbrăcată în ţinuta asta decât în ţinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Bălan, fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. 

În această ţinută e decentă! Are freză cinstită, e de bine că nu am recunoscut-o! Andreea, când nu te străduieşti, îţi iese mai bine decât atunci când te străduieşti”, a completat Raluca Bădulescu. 

Replica Andreei Bălan: „lipsă totală de educație”

Ținuta respectivă era una lejeră și comodă, potrivită pentru o plimbare prin parc. Andreea Bălan „a luat foc” când a auzit „acuzațiile”, explicând pe rețelele de socializare că orice femeie însărcinată acumulează kilograme în plus. Vedeta a considerat comentariul lui Cătălin Botezatu ca fiind „lipsit de bun simț”.

„Poate îi spune cineva lu Botezatu (producatorii lui Teo daca tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni aici și ca femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsa de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei.

Totuși, eu arăt foarte bine aici. Multi viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea”, a fost replica Andreei Bălan, publicată pe rețelele de socializare. 

 

Loading...