Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.


Cristian Boureanu începe să facă "colecţie" de dosare penale. În luna septembrie, fostul deputat îşi târa fiica de păr pe asfalt pentru că nu mai ştia nimic de ea de câteva zile, fiind dispărută de la domiciliu şi plătea scump pentru gestul lui. După acest scandal, Ioana Boureanu (16 ani) şi politicianul au ajuns la secţia de poliţie unde au dat declaraţii, iar după audieri adolescenta a rămas în grija Irinei Boureanu, mama fetei, iar lui i s-a întocmit dosar penal pentru violenţă.

irina_boureanu.jpg

irina boureanu
Irina Boureanu a fost la Poliție cu Ioana în septembrie
Foto: arhivă Click!

De câteva zile, după ce politicianul a câştigat în instanţă custodia Ioanei, adolescenta a început din nou să-şi viziteze tatăl, iar joi a fost una dintre acele zile. Cristi Boureanu şi Ioana şi-au petrecut o bună parte din după-amiază împreună, iar seara politicianul s-a distrat în compania iubitei, Laura Dincă. Seara a fost una pe care fostul deputat nu o va uita prea curând. A fost oprit în trafic şi după ce a refuzat să se legitimeze, se pare că i-a provocat pe oamenii legii să-l oprească pentru a doua oară pentru explicaţii. Sub infulenţa băuturilor alcoolice, Cristina Boureanu a lovit cu genunchiul un poliţist, iar un martor a povestit pentru Click! că în urma acestui gest a fost pus la pământ de oamenii legii şi încătuşat. Ulterior, deputatul a fost dus la secţia de poliţie pentru declaraţii, dar i s-a făcut rău şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unui set amănunţit de investigaţii. Şi acum, ca şi în toamnă, politicianul s-a ales cu dosar penal, de data aceasta pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din oamenii legii.  

boureanu.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu a ajuns la spital
Foto: captură video

Îngrijorată de amploarea pe care au luat-o evenimentele, Ioana a sunat disperată toată noaptea ca să afle veşti despre tatăl ei. "De câteva săptămâni, Ioana a reluat legătura cu Cristi şi cu iubita lui, Laura, ele două fiind bune pritene în trecut. S-a speriat şi ea foarte tare când a auzit ce s-a întâmplat şi a sunat continuu pe telefoanele politicianului şi iubitei acestuia pentru a se asigura că tată ei este în regulă", au povestit surse din anturajul politicianului pentru Click!

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat că fostul politician are traumatism cranio-cerebral și fractură de sinus maxilar confirmând spusele martorului. Boureanu a fost externat vineri după-amiaza, în jurul orei 16.

   

 
 
Loading...