Oana Zăvoranu a explodat pe reţelele sociale după ce s-a vehiculat că Alex Ashraf ar fi fost surprins în tandreţuri cu o altă femeie. Actriţa a reacţionat dur şi a publicat un mesaj prin care îşi apără partenerul de viaţă şi spune că totul este o invenţie, în goana după senzaţional. Bruneta şi palestianianul s-au căsătorit în urmă cu doi ani, evernimentul fiind unul extrem de discret.


Alex Ashraf a fost suprins în tandrețuri cu o altă femeie, dar Oana Zăvoranu este cât se poate de relaxată în ceea ce îl priveşte pe soţul ei. Bruneta nu crede nimic din ce s-a vehiculat, ba chiar şi-a apărat soţul. Într-un mesaj pe contul ei de Instagram, actriţa a explicat că are o căsnicie solidă, care nu poate fi zdruncinată de "invenţii".  

"Trăim vremuri în care răutatea, mizeria, invidia și minciună primează. (...) Spre marea voastră dezamăgire dragostea noastră este reală, pură, profundă și nu poate fi deranjată de poze jalnice pe care puteți să vi le băgați direct în c*r în loc de supozitor, că și așa nu prea aveți «scaune» am auzit. Vă rog  să nu mai credeţi niciodată nimic din ce citiţi sau vedeţi în poze despre mine şi familia mea. Totul este o minciună.
Va asigur, că dacă am vreodată ceva de spus important, o voi face personal", a notat Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu doi ani 

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au devenit soţ şi soţie în urmă cu doi ani. 

"Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă", mărturisea Oana Zavoranu. 

Vedeta a mai fost căsătorită, dar nu se cununase religios cu fostul soţ, Pepe. De data aceasta, vedeta şi-a călcat pe inimă şi a intrat în biserică alături de palestinianul Alex Ashraf. Soțul ei a purtat un costum elegant şi a fost extrem de protector cu vedeta. Naşii celor doi au fost Silviu şi Mihaela Prigoană.  

 

Citeşte şi:

 

Oana Zăvoranu, fără silicoane și cu rochița până sub fund, pe covorul roșu de la «Sacrificiul»

Cinci secrete ca să arăți ca Oana Zăvoranu la 46 de ani. «Toată lumea îmi spune că întineresc»

 
 
Loading...