Vestea că Marcel Toader a murit subit, la doar 56 de ani, i-a șocat pe apropiații acestuia, iar informația a ajuns rapid și la cele cu care fostul om de afaceri a fost căsătorit.


Deși Marcel și Gabriela Cristea au format un cuplu din 2008 până în 2013, în cele din urmă foștii soți au semnat actele divorțului, despărțirea având loc cu scandal, existând acuzații de ambele părți. Chiar în urmă cu ceva vreme, Gabriela Cristea îi reproșa în continuare lui Marcel Toader că are să îi dea o sumă semnificativă de bani, mergând chiar și în instanță să-și recapete bunurile. Marcel Toader a dat-o în judecată pe fosta lui parteneră, invocând motivul că trebuia să își recupereze o mașină de la aceasta.

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader

Prezentatoarea de televiziune a fost contactată în urma veștii că fostul ei soț a murit, însă aceasta fost scurtă în declarații. Se pare că Gabriela nu mai are nicio urmă de simpatie pentru cel ce i-a fost partener, având în vedere că aceasta a explicat că nu-și dorește să meargă la înmormântare, având familia ei de care trebuie să se îngrijească. Se pare că scandalul dintre ei și-a spus cuvântul în cele din urmă, sau poate moderatoarea TV este pur și simplu extrem de ocupată, acum de când a devenit mămică pentru a doua oară.

2-3-bd-2-col-gabriela-8912112.jpg

Gabriela Cristea și Marcel Toader au divorțat în 2013
Foto: Arhivă Click!

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit, pentru spynews.ro, Gabriela Cristea. 

Marcel Toader a murit în urma unui infarct

Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani, în urma unui infarct, sâmbătă, 3 august. În momentujl tragediei, acesta se afla la avocatul său. Marcel Toader a fost resuscitat timp de 45 de minute, dar medicii l-au declarat decedat, acesta nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

Apropiații lui Marcel Toader sunt șocați de moartea acestuia

Prietenii fostului om de afaceri sunt încă în stare de șoc. La aflarea veștii, inițial aceștia au crezut că este vorba de o glumă. „Dumnezeu să te ierte, Marcel Toader! Dincolo de viața lui personală controversată, l-am avut invitat în multe emisiuni și era un om extrem de isteț și jovial! Odihnește-te în pace Marcel Toader!”, a scris Maria Simion, fostă prezentatoare TV.

„Sunt șocat! Nu pot să cred! Domane! Bunul meu prieten Marcel a plecat..Dumnezeu să îl ierte! Trăiți viața la maxim, trăiți-o frumos și cu demnitate..uneori e atât de scurtă..”, a fost mesajul lui Sorin Mărcuș.

„Marcele, sper să fie o glumă proastă. La șpriț, așa..Să fi râs de noi toți..Tu nu ai cum să mori. Nu acum, pricepi?! Vreau să cred că nu e nimic adevărat și că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine la telefon”, a scris și Mara Bănică în mediul online.

„Eu am sunat pe numărul lui și mi-a răspuns un prieten...A făcut infarct în curte și a murit. Eu am pierdut un prieten foarte bun”, a mai mărturisit Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, potrivit Spynews.

 

Loading...