Celebra solistă Mihaela Mihai (71 ani) a anunțat că nu va participa la ediția jubiliară a Festivalului ”Cerbul de aur de la Brașov”, care va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie.


În acest sens, interpreta a făcut câteva precizări: ”Marea absentă, cum ar zice unii. Vă informez că astăzi am luat decizia de a nu participa la Aniversarea a 50 de ani a Festivalului Cerbul de Aur – Brașov.

14_9.jpg

1969 - Mihaela, la Festivalul ”Cerbul de Aur”

Directoarea Festivalului m-a contactat de ceva vreme deja, m-a sunat și o producătoare, cu propoziția de a urca pe scenă pentru a cânta cele 2 piese pe care le-am prezentat în 1969 (n.r- ”Truli” și ”Glasul tău”). Am refuzat, amabil. Mi-au propus să filmez măcar un mesaj pe care să-l difuzeze în seara aceea, pe ecranele festivalului. Voi fi «Marea absentă» a acestui eveniment”. Are însă un singur regret: ”Îmi pare rău că nu voi avea ocazia să lucrez, pentru prima dată, cu minunata Smaranda Vornicu, directoarea Festivalului. Am vrut să știe publicul român că, de data asta, nu sunt nici ignorată, nici persecutată de TVR. Este voința mea”, a scris vedeta, pe Facebook. 

 
 
Loading...