DJ-ul de la „Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV), Robert Georgescu (34 de ani), s-a însurat săptămâna trecută cu Simona și a avut parte de surprize din partea echipei.


„Eram vecini și totul a început de la un comentariu al meu pe Facebook. Ea era mai timidă la început, așa că nu mi-am făcut speranţe prea mari. Era fată cuminte, iar eu ieșeam prin cluburi. Am vorbit mai des şi s-a legat o relaţie frumoasă, apoi am devenit soț şi soție”, ne-a spus Robert. DJ-ul și aleasa lui au făcut la Brașov o nuntă cu 200 de invitaţi.

dezbracatu-ioana-serban.jpg

Dezbrăcatu’, Ioana petric și Șerban Huidu au fost la nunta colegului lor

„A fost o nuntă modernă tradițională, invitații au fost 200 bine aleși, prieteni, rude și colegi, muzica a fost pe toate gusturile, noi nu știm ce s-a întâmplat la nuntă, așteptăm filmarea (râde). A trecut prea repede, nașii au fost cei mai buni prieteni ai noștri, cununia religioasă a fost la două biserici, ortodoxă și reformată, meniul a fost unul clasic, cu de toate, colegii de la Cronică mi-au făcut o surpriză, mi-au spus că nu ajung, și Șerban (n.r. Huidu) m-a sunat că e în Istanbul și mi-a urat casă de piatră. După ce mi-a închis, m-am trezit cu ei în fața mea. Am avut și formații, și DJ, și supriza din partea noastră a fost N&D, Nick și Dya. A fost o nuntă minuntă și foarte obositoare, nu mă mai însor în viață mea (râde)”, ne-a povestit Robert Georgescu de la „Cronica Cârcotașilor”.

nick.jpg

nick
Nick de la N&D și colega lui de trupă au făcut show la nuntă

 

 
 
Loading...