Rocsana Marcu nu s-a despărțit tocmai amiabil de postul de televiziune la care a prezentat emisiunea de dimineață. Vedeta e nemulțumită că, după ce a prezentat Star Matinal și a fost co-prezentatoare la Agenția VIP, alături de Adriana Bahmuțeanu, situația ei este incertă.


Rocsana Marcu nu mai apare la nicio emisiune de la posturile de televiziune din cadrul Antena Group și nici nu poate colabora cu alte trusturi, pentru că a semnat un contract pe perioadă nedeterninată, pe care angajatorii ei nu se grăbesc să-l rezilieze.

Drept urmare, Rocsana s-a hotărât să-i dea în judecată. „Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată și este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menționeze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu își poate îndeplini obligațiile contractuale”, a spus avocata Rocsanei, Ramona Aldea, pentru Paginademedia.ro

Fosta gazdă a emisiunii Star Matinal cere în instanță să se constate rezilierea contractului, plata salariului aferent perioadei în care Rocsana Marcu nu a mai avut activitate la Antena Stars și daune morale de 10.000 de euro. Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Antena Group nu au dorit să comenteze. 

 
 
Loading...