Rodica Popescu-Bitănescu iubește de peste 45 de ani același bărbat, pe Mircea Bitănescu. Actrița are o căsnicie frumoasă și o carieră înfloritoare. Secretul mariajului ei longeviv este acela că a făcut compromisuri, după cum ea însăși recunoaște.


Rodica Popescu-Bitănescu (82 ani) și-a cunoscut soțul, pe Mircea Bitănescu, de profesie jurist, atunci când a dat examen pentru obținerea permisului auto. Bărbatul se afla în comisia de examinare. A fost dragoste la prima vedere, abia ulterior actrița i-a descoperit și alte calități, în afară de cele fizice, care au dat-o gata. După doi ani de tatonări, cei doi s-au căsătorit civil, mult mai târziu alegând să facă și cununia religioasă. Se înțeleg bine, sunt fericiți împreună, însă actrița recunoaște deschis că pentru menținerea mariajului a recurs, de-a lungul timpului, la unele mici compromisuri.

"Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos"

Acesta este și secretul căsniciei sale de lungă durată cu Mircea Bitănescu, peste 45 de ani de mariaj. „I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul. Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe. Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos e Mircea”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu la Antena Stars.

De ce nu are copii Rodica Popescu Bitănescu?

Singurul lucru care le-a lipsit a fost un copil, subiect despre care actrița nu a dorit să vorbească prea mult. ”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu", a spus actriţa într-un interviu, în 2014.

Citește și:

VIRAL Rodica Popescu Bitănescu i-a "tăvălit" bine pe jurații iUmor. Secretul actriței, la 82 de ani

 
 
Loading...