Roxana Nemeș intră în competiția "Bravo, ai stil" și este determinată să demonstreze membrilor juriului, darși telespectatorilor că merită aprecierea lor. În ciuda faptului că are emoții, Roxana este sigura că se va descurca și se va integra în colectivul emisiunii. Ea o va înloci pe Denisa Tănase, care a fost eliminată sâmbătă seara.


Roxana Nemeș a declarat că așteaptă cu nerăbdare să intre, oficial, în concurs pentru că adoră provocările. Mai mult decât atât, susține că emisiunea este o ocazie pentru a arăta admiratorilor o altă latură a sa, exceptând-o pe cea de cântăreață cu care sunt obișnuiți cei din jur. Artista are emoții, unele constructive însă și se gândește cu optimism la galele care vor urma și în care va defila în fața juraților. 

raluca_bambi.jpg

raluca
Raluca a părăsit competiția
Sursă foto: Captură video

„Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoscă nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocari, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere. Simt că voi oferi mai multe publicului, iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Îmi doresc să învăț despre stil mai mult; ca artist, o echipa se ocupa de mine si nu ma interesa atat de mult pana in acest moment acest aspect. Sper sa fiu pe placul tuturor,  am emotiii uriase”, a spus Roxana Nemes.

Roxana are un trup de fotomodel

roxana_nemes_4.jpg

roxana nemes
Roxana Nemeș are un trup de fotomodel la 31 de ani
Foto: Arhiva personală

În izolare, a ţinut dietă şi a făcut sport, cot la cot cu iubitul ei, Călin Hagima, pentru a nu pierde iar lupta cu cântarul. Mulţumită de felul în care arată acum, Roxana  postează pe reţelele sociale fotografii în care ne zâmbeşte îmbrăcată în haine mulate pe trup, ba chiar şi în costum de baie, etalându-şi astfel trupul de fotomodel.

 
 
Loading...