Maria Constantin (30 de ani) s-a obrăznicit periculos de mult de când a anunțat divorțul de Marcel Toader (54 de ani), care de altfel îi era și impresar. După ce și-a șocat fanii cu scena de amor, alături de Alexandru Constantin, de la PRIMA TV, în ”Scrisoare de dragoste”, iată că, pentru noul videoclip, ”Rămâi cu dragostea”, ea a îmbrăcat o rochie diafană direct pe trupul gol.


Divorțul de Marcel Toader (54 de ani) i-a adus un plus de popularitate senzualei soliste de muzică populară Maria Constantin. Dacă, până la relația cu omul de afaceri, care a mai bifat cinci căsnicii, ea apărea pe scenă cumințică, în ii și fote, și cu părul strâns în coc, iată că, din vară, Maria a decis să-și pună în valoare atât decolteul voluptuos, cât și picioarele de fotomodel, pe care le ascundea sub fustele lungi.

maria_constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin, mai sexy ca niciodată
foto: arhivă personală

 

Recentul videoclip, ”Rămâi cu dragostea”, i-a lăsat fără suflare pe fani căci, la filmări, ea a îmbrăcat o rochie albă vaporoasă. Iar ședința foto, pentru promovarea producției muzicale, este de-a dreptul șocantă. Nu de alta, dar în pozele postate pe Facebook, cântăreața apare doar într-o rochie decupată pe o parte și cu un body transparent pe dedesubt, lipsind cu desăvârșire chiloții.

Dar, artista, devenită celebră peste noapte, nu este la prima abare de gen. În urmă cu trei luni, aceasta a fost de acord să filmeze o scenă de amor, în clipul ”Scrisoare de dragoste”, alături de Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii ”Focus Magazin”, de la PRIMA TV.

Chipeșul bărbat s-a arătat încântat de această colaborare: ”Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secvența «dragostei», asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste”, ne-a declarat Alex.

Cu toate că adoră ținutele sexy, iată că Maria Constantin a anunțat, în noul număr al Revistei ”Taifasuri”, că vrea să se lanseze în modă cu o linie de ținute populare. ”Voi lansa în curând aceste ținute pentru toți cei care simt românește. Proiectul acesta l-am visat mai de mult și mi-am pus multe speranțe în realizarea lui. Am alături oameni  care mă sprijină, iar ajutorul lui Florin Burescu și al Iuliei Martinescu este esențial.”

2015._maria_constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin vrea să lanseze o linie de costume populare
foto: arhivă personală

 

Scandalul de pomină, în care Marcel a acuzat-o în emisiunile tv că l-ar fi trădat cu mai mulți bărbați, printre care și cu actorul Augustin Viziru, a umplut-o de bani de frumușica blondină. Ea își rotunjește veniturile din muzică (n.r.- ia 1.000 de euro pentru un recital), cu reclamele la cosmetice, rochii de seară și încălțăminte.

Maria și Marcel au termen la divorț pe 21 noiembrie

Maria și-a fi dorit un divorț rapid, la notar, având în vedere că cei doi nu au bunuri de împărțit, numai că Marcel este pornit să demonstreze, în instanță, că este o femeie imorală, care l-a înșelat la greu. Solista a urgentat actele de divorț la Judecătoria sectorului 5, iar primul termen va avea loc pe 21 noiembrie. Cei doi își se vor lăsa pe mâna avocaților, anunțând că nu se vor prezenta la proces. Mariajul lor a durat doar doi ani, unul dintre marile motive ale despărțirii fiind și faptul că Marcel nu are un loc de muncă stabil. Mai mult, este și rău-platnic, având restanțe la întreținere de 35.000 de lei.

 

 
 
Loading...