Abia a scăpat de poliţie la sfârşitul lunii martie, după ce a fost reţinut pentru posesie de droguri, şi tot nu se potoleşte! Acum, Cheloo şi colegii lui de la Paraziţii fac mişto de apărătorii legii în videoclipul piesei “Poliţia trece”.


La sfârşitul lunii martie, Cheloo - pe numele său real Cătălin Ştefan Ion (38 de ani) - a fost reţinut de poliţie pentru posesie de droguri. Problemele s-au “evaporat” deocamdată, însă solistul nu iartă şi nu uită. Împreună cu băieţii de la Paraziţii, juratul de la “iUmor” a lansat un album intitulat “Lovitura de pedeapsă”, pe care există şi piesa “Poliţia trece”, iar videoclipul nu este deloc “cuminte”. În acesta se face mişto de poliţiştii care beau, se droghează şi merg la striptease şi curve. “În piesa asta noi nu ne luăm de un poliţist anume, ci de instituţie în sine, cu toate bubele pe care le are din cap până-n picioare”, spune Cheloo.

Click! a aflat că videoclipul a fost filmat la începutul lunii februarie şi o vreme a fost ţinut la sertar. Dar cum problemele lui Cheloo erau de actualitate, şi-au zis să-i dea drumul pe piaţă. Totuşi, din versurile piesei ai spune că Cheloo a avut o premoniţie: “Domnule judecător, permiteţi-mi să fiu bărbat/Vreau să mă apăr singur, fără avocat/ Eram fumat, nu eram beat, eram un suflet printre stele/ Sufeream din dragoste în acele clipe grele…”. În premieră, în acest videoclip apar ca invitaţi Mihai Mărgineanu, Costel şi Phane Buton (DaHood Justice) alături de Freaka, Ombladon şi Cheloo. “Toţi cei care apar în videoclip au fost aleşi pe bază de prietenii. Iar videoclipul a fost regizat de băieţi”, ne-a spus un apropiat al trupei. Piesa a fost lansată doar pe site-ul oficial al trupei şi a adunat deja 250.000 de vizualizări în numai patru zile.

I-au găsit canabis la vila din Breaza

Cântăreţul Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo (38 de ani), a avut serioase probleme din cauza drogurilor. Ultima oară a fost ridicat, pe 30 martie, de „mascaţi” şi dus în faţa procurorilor de la DIICOT. Acest lucru s-a întâmplat după ce în locuinţa sa din Breaza ar fi fost găsite câteva zeci de grame de canabis. Rapperul se mutase de ceva vreme într-o casă din Breaza, iar acolo ar fi dat petreceri unde s-ar fi pus la dispoziţia invitaţilor substanţe interzise. Conform unor surse judiciare, artistul ar fi dat în câteva rânduri droguri şi unui poliţist sub acoperire. În cazul traficului de droguri, pedeapsa poate ajunge până la şapte ani.

 
 
Loading...