Andreea Bălan (33 de ani) şi-a acuzat adesea tatăl că ar fi altoit-o pe vremea când colaborau cu trupa André şi că i-ar fi gestionat banii din cântări fără să o consulte. Nimeni nu bănuia însă că fiica Andreei, Ella, avea să aducă liniştea în familia Bălan. Săndel este fericit în rolul de bunic şi a luptat din răsputeri să ajungă din nou la inima solistei, pe care susţine că nu a încetat niciodată să o iubească.


Ella, fiica Andreei Bălan şi a actorului George Burcea, a împlinit ieri primul anişor de viaţă, prilej  pentru solistă de a posta pe Facebook mai multe fotografii de familie, dar şi un comentariu de suflet: ”Nu ştiu când a trecut un an, căci atunci când eşti fericit şi împlinit timpul trece mai repede. Acum un an venea pe lume şi mă împlinea şi mă schimba pentru totdeauna. Cu ea şi pentru ea voi merge până la capătul lumii şi înapoi. Visele devin realitate”.
La scurt timp, Săndel Bălan (56 de ani) a preluat mesajul emoţionant, adăugând şi felicitările sale: ”La mulţi ani, Ella, nepoţica mea dragă, la împlinirea unui an de viaţă, să ai numai împliniri şi bucurii, alături de mami şi de tati”.

a112-13-vedetete-5-col-andr.jpg

Andreea Bălan susţine că, de dragul Ellei, este în stare să meargă până la capătul lumii şi înapoi

 

Contactat de Click!, Săndel a vorbit în termeni laudativi la adresa fiicei sale, Andreea, cu care ani la rând a avut schimburi acide de replici: ”Pe fiica mea am iubit-o mereu, din toată inima, indiferent de furtunile prin care am trecut. De când s-a  născut nepoţica mea, după care sunt topit, ne vedem mai des, ne înţelegem mai bine, am mai dat uitării vremurile grele. Ella e foarte drăgălaşă, sunt un bunic tare mândru, deja realizează ce se întâmplă în jurul ei, ne recunoaşte. Până acum i-am dăruit doar hăinuţe, dar de ziua ei îi voi oferi jucării”.

Schimbarea radicală a acestuia, faţă de Andreea, este surprinzătoare, în condiţiile în care cântăreaţa i-a adus grave acuze, care i-au dăunat imaginii de manager: ”Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moştenită din generaţie în generaţie. El mă bătea şi ani de zile l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înţeles pentru că aşa făcea şi tatăl lui. El aşa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă baţi în Casa de Cultură? De ce, tati?», dar aşa ştia el, aşa a fost educat”, a povestit Andreea Bălan la Antena Stars, în urmă cu doi ani.

Andreea Bălan: «Tata mă bătea şi ani de zile l-am blamat»

andreea-balan3-856259.jpg

andreea balan, sandel, bataie
Andreea a povestit amintiri nefericite din copilărie
Citeste tot despre: 

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moştenită din generaţie în generaţie. El mă bătea şi ani de zile l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înţeles pentru că aşa făcea şi tatăl lui. El aşa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă baţi în Casa de Cultură? De ce, tati?», dar aşa ştia el, aşa a fost educat”, a spus Andreea Bălan.

sandel-balan-7813256.jpg

andreea balan, sandel, bataie
Sândel Bălan

Contactat de reporterii Click!, Săndel Bălan nu şi-a mai amintit acele episoade. “Nu e nimic adevărat şi nu aş mai vrea să dezvolt acest subiect”, ne-a spus el. 

În plus, ea a mai susţinut că Săndel i-a gestionat banii din cântări fără să o consulte. Tatăl ei i-a dat atunci replica, prin intermediul Click!: ”Cum să mă acuze că o băteam, că o călcam în picioare? Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”.

Acesta mai susţine că Andreea a avut o copilărie frumoasă: ”Eu şi soţia mea câştigam foarte bine, ea era o răsfăţată, o duceam în vacanţe, la teatru, la film, avea jucării, şi acum sunt în camera ei de la Ploieşti o grămadă, câţiva ursuleţi şi căţeluşi din pluş, dar şi păpuşi. Ea a început cu trupa Andrè pe când avea 14 ani, atunci nu mai eşti copil, eşti adolescent. Să nu uite că eu am compus piesele cu care ea a devenit celebră, «Lasă-mă papa, la mare» şi «Moşule, ce tânăr eşti»”.

Tatăl Andreei Bălan: «Ce să bat la ea, avea 48 de kile cu tot cu haine!»

18-19_vedete_4-col-andreea-balan.jpg


Andreea Bălan se ceartă cu tatăl ei de 16 ani, de când s-a desfiinţat trupa Andrè. Solista nu-l poate ierta că a fost prea dur cu ea, pe vremea când colaborau

O ţară întreagă a compătimit-o joi seară, pe Andreea Bălan (32 de ani), care a vorbit cu patimă despre relaţia dezastruoasă avută cu tatăl ei, pe vremea când ea era solistă în trupa Andrè, iar el îi era impresar: ”Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist”. Andreea a făcut însă şi o declaraţie gravă: ”Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”.

18-19_vedete_2-col-cu-flip-si-tifetz-sandel-balan.jpg


Săndel Bălan susține că fiica lui exagerează mult atunci când vorbește despre relația lor

Săndel Bălan (54 de ani) a dorit să lămurească lucrurile, prin intermediul Click!: ”Cum să mă acuze că o băteam, că o călcam în picioare? Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”. Acesta mai susţine că Andreea a avut o copilărie frumoasă: ”Eu şi soţia mea câştigam foarte bine, ea era o răsfăţată, o duceam în vacanţe, la teatru, la film, avea jucării, şi acum sunt în camera ei de la Ploieşti o grămadă, câţiva ursuleţi şi căţeluşi din pluş, dar şi păpuşi. Ea a început cu trupa Andrè pe când avea 14 ani, atunci nu mai eşti copil, eşti adolescent. Să nu uite că eu am compus piesele cu care ea a devenit celebră, «Lasă-mă papa, la mare» şi «Moşule, ce tânăr eşti»”. Întrebat când şi-a văzut ultima oară fiica, Săndel ne-a spus: ”Am mers de câteva ori la ea, la Bucureşti, ca să-mi văd nepoţica, nu sunt certat cu Andreea, o iubesc foarte mult, am avut nişte neînţelegeri, pe când colaboram, dar ea o tot ţine pe a ei. O să merg la botezul nepoatei, chiar dacă acum fata mea m-a atacat din nou. Eu nu ţin supărare”. Tot acest război a fost redeschis de Andreea joi seara, la Antena 1, la câteva zile de la lansarea piesei ei, ”Sens unic”, în care vorbeşte despre despărţirea de trecut: ”Simt că m-am transformat într-o femeie puternică. Scandaluri, despărţiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdată - poate într-o carte, cândva - toate lucrurile bune şi rele care s-au întâmplat m-au transformat într-o femeie puternică, într-un viking”, a menţionat ea.  Versurile piesei sunt  răvăşitoare: ”A fost un meci de box şi m-ai făcut knock- out/ Mă doare inima, vreau doar să mă ridic/, Să-mi văd de viaţa mea”.

Săndel: «În trupă era nevoie de disciplină»

18-19_vedete_2-col-andre-mf.jpg


1999. Săndel Bălan a fost impresarul, bodyguardul şi compozitorul trupei Andrè

În perioada 1999-2001, trupa Andrè era pe val, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu fiind prezente în toate topurile muzicale. Săndel Bălan a fost şi impresarul trupei, dar şi compozitorul celor mai tari piese interpretate de cele două soliste: ”Fetele erau pe val, erau foarte solicitate în concerte, era nevoie de seriozitate şi de disciplină. Trebuia să fiu mai ferm, să am grijă de fete, căci în lumea muzicală este foarte greu să rezişti. Andreea susţine că n-o lăsam să vorbească sau să cânte la microfon, însă ea uită că, mai ales în discoteci, la acea vreme nu prea erau staţii de sonorizare. Când prindea câte un microfon vorbea doar ea cu fanii, colega ei nu apuca să mai spună nimic”, ne-a mai dezvăluit Săndel Bălan. 

Andreea e explicat de ce nu vrea să arate chipul micuţei sale: ”Nu vreau să mă certe, când va fi mare, că am postat poze cu ea. Ella va decide”.

Şi-a făcut fata celebră, acum se ocupă de solista Leya D, de la «X-Factor»

Săndel Bălan a dat lovitura  cu trupa André, în perioada 1998-2001, din care făceau parte fiica lui şi Andreea Antonescu. Dar şi acum continuă să promoveze tinerii talentaţi. Mai nou, el colaborează cu solista Leya D (Denise Anghelache), care în urmă cu trei ani şi-a încercat norocul la “X-Factor” (Antena 1).

a312-13-vedetete-2-col-case.jpg

Leya D câştigă şi 800 € pentru un concert

”Este o artistă talentată, are o voce foarte bună, cântă live. Poate câştiga şi 800 de euro pentru un recital de 45 de minute. De la o vreme, organizatorii spectacolelor vor ca soliştii să aibă voce, să se descurce fără pozitiv. Am şi o orchestră, care îi acompaniază pe scenă. Lucrurile s-au schimbat în show-biz. Cine nu are talent nu are ce căuta”.
 
 
Loading...