După modelul Cleopatrei Stratan, care a vândut ca pâinea caldă păpușa Cleo, Sânziana Buruiană (38 de ani) îi face și ea păpușă Izabelei, fiica ei și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf.


Micuța, care tocmai a împlinit patru anișori, cocheteaza cu modelling-ul de la o vârstă fragedă și este la fel de frumoasă precum o păpușă. Sânziana îi va face fetiței o păpușă după chipul și asemănarea ei. “Mi-am dorit foarte mult o păpușă care să semene cu fetița mea și m-am gândit să fac și o colecție de hăinuțe intitulată «Zulu’Fitza cu fundița», care să conțină atât haine pentru fetițe, cât și pentru păpușile lor. Sunt multe mămici și copilași care o admiră pe Iza și care mă întreabă de unde îi iau hăinuțele fashion. Vor și ele la fel”, a declarat Sânziana pentru Click.ro.

fiica-sanziana-buruiana_5.jpg

fiica sanzianei buruiana
Isabela și păpușile ei au haine identice
foto: arhivă personală

La vârsta de patru ani, fiica Sânzianei e o mică fashionistă, care nu doar că este îmbrăcată numai în hăinuțe asortate, dar are și extensii colorate în păr, pe care le poartă la evenimente speciale. 

fiica-sanziana-buruiana_4.jpg

fiica sanzianei buruiana
Isabela a împlinit 4 anișori pe 7 ianuarie
foto: arhivă personală

De-a lungul timpului, mai multe vedete și-au făcut păpuși cu chipul lor, de la Cleopatra Stratan la Oana Zăvoranu și chiar fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

Citește și:

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

Sânziana Buruiană, declaraţii emoţionante după nunta cu Zuluf

 

 

 
 
Loading...