Liber la emisiuni culinare după ce show-urile de aventură şi de talente s-au încheiat. Antena 1, Prima TV, Kanal D şi Antena Stars perpelesc telespectatorii la foc mic, cu ingrediente care mai de care mai plăcute şi ne servesc cu emisiuni gastronomice de sezon. Chef Foa este ultimul aruncat în lupta pentru audienţă.


Noutatea sezonului vine de la Kanal D şi se numeşte “Cine-i Cheful?” (titlul original: „My Wife Rules”), competiţie care se anunţă delicioasă şi care va debuta în 18 iunie. Show-ul e un format internaţional de succes, ce îmbină talentul culinar cu umorul, distracţia şi premiile uriaşe! Trei perechi (soţ şi soţie/iubit şi iubită) vor concura sub atenta supraveghere şi îndrumare a lui Chef Foa.

14-vedete-4-col-chefi.jpg

“Chefi la cuţite”, Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, prezentatoarea Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu

 

„Copilul – minune” al bucătăriei, cum a fost supranumit fostul jurat de la MasterChef (PRO TV), are o vastă experienţă culinară şi reuşeşte de fiecare dată să facă un adevărat spectacol din demonstraţiile sale în acest domeniu. Show-ul va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, iar în fiecare ediţie sunt puşi la bătaie 1.000 de euro. 

14-vedete-3-col-virlan.jpg

„Mama mea găteşte mai bine”, Prima TV. Chef Horia Vîrlan e ajutat de solistul Valentin Sanfira

 

Tot în fiecare zi, dar la Prima TV, de la ora 19.30, telespectatorii se întâlnesc cu Horia Vîrlan şi cu Valentin Sanfira, care fac echipă pentru „Mama mea găteşte mai bine”. Şi Antena 1 muşcă bine din audienţă cu emisiunea “Chefi la cuţite”, unde în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, încep tensiunile între echipele celor trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Emisiunea are mare audienţă şi se bucură de mulţi fani şi deja au început înscrierile pentru sezonul următor. Ultimul chef, dar nu cel din urmă, care găteşte la tv, este Nicolai Tand, în show-ul “Star Chef”, difuzat duminică, de la 18.45. Alături de el e şi solista Oana Radu. 

14-vedete-2-col-star-chef.jpg

“Star Chef”, Antena Stars. Nicolai Tand şi Oana Radu
Loading...