Rolul „Aspirinei” din „Las Fierbinți” i-a adus Mirelei Oprișor recunoașterea talentului său pe scena teatrului românesc.


Mirela Oprișor, cea care a interpretat personajul „Aspirina” din îndrăgitul „Las Fierbinți”, a părăsit serialul la începutul acestei toamne împreună cu soțul ei, scenaristul Mimi Brănescu. 

fb_img_1478607461716.jpg

Leonid Doni (în spate), Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu, Mihai Călin și Mirela Oprișor
Foto: Facebook

În „Las Fierbinți”, Mirela Oprișor era fătuca de la ţară căreia îi dau târcoale toţi bărbaţii din sat. În realitate, actrița este familistă convinsă şi are o mulţime de proiecte interesante.

În prezent, evoluează în mai mult piese de teatru, cea mai cunoscută fiind „Prenumele”, acolo unde împarte scena alături de alte nume grele precum Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi fostul coleg din serial, Leonid Doni.

fb_img_1478607401539.jpg

Mirela Oprișor, în timpul reprezentației din „Prenumele”
Foto: Facebook

În această producție, spre deosebire de serialul “Las Fierbinţi” unde purta o percucă, Mirela apare cu propria coafură, apărând în fața publicului total schimbată faţă de cum o ştiu fanii din serial.

„Am acceptat această colaborare şi datorită distribuţiei şi a colegilor mei Claudiu Bleonţ şi Mihai Călin, dar şi a piesei, căci e bine scrisă. Avem spectacole iar următorul va fi pe 21 noiembrie la Teatrul Naţional Vaile Alecsandri.   Dar mai joc în mai multe spectacole, printre care ”Anna” şi în ”Pescăruşul”, la Teatrul de Comedie”, a declarat Mirela. 

Faţa neştiută a Aspirinei din «Las Fierbinţi»

aspirina14-vedete-foto-1-3-.jpg

mirela oprisor
Mirela Oprişor a intrat perfect în rolul ”Aspirinei”, piţipoanca pe care o aleargă toţi sătenii
  • Click!: Cum s-a născut personajul Aspirina din “Las Fierbinţi”?

Mirela Oprişor: L-am rugat pe soţul meu (n.r. - Mimi Brănescu) să-mi scrie un rol, poate al unei doctoriţe, şi până la urmă a ieşit Aspirina. Pentru acest personaj port perucă. Suntem o echipă unită.

  • Cum e să fii căsătorită cu Mimi Brănescu (41 de ani), scenaristul serialului?

Acasă ne purtăm normal, facem lecţiile cu fata noastră, eu mă ocup de mâncare, unul din noi duce gunoiul. E minunat să ai asemenea întâlniri în fiecare zi.

  • Ce ar trebui să ştie fanii despre Mirela Oprişor?

Mi-am cumpărat nişte cărţi de gătit şi îmi doresc să aprofundez, să învăţ să gătesc, dacă am timp. Mi-am luat o casă la Lehliu unde am început să plantez flori şi legume. Anul trecut mi s-au mănat, dar am făcut suc de roşii. Pun legume la congelator. Mă mai recunosc oamenii pe stradă.

  • În afară de teatru şi de serial, ce mai faci?

Anul acesta deja am terminat primul film, un scurt-metraj alături de Adrian Titieni. Săptămâna viitoare încep un altul.

  • Ce ne poţi spune despre piesa „Prenumele”, în care joci?

Am acceptat această colaborare şi datorită distribuţiei (n.r. - Claudiu Bleonţ şi Mihai Călin), dar şi a piesei, căci e bine scrisă. Următorul spec­tacol e pe 6 februarie la Mall Băneasa.  Dar mai joc în ”An­na” şi în ”Pescăruşul”, la Teatrul de Comedie.

  • Cum e rolul de ma­mă?

Fetiţa are 9 ani. Sper că nu se va face actriţă, deşi a jucat şi ea în “Las Fierbinţi”, dar şi în noul film al lui ­Cristi Puiu. Ana e un copil cuminte, mă ascultă şi chiar mă mai ajută la treburile casnice.

Nu e o soţie sau o mamă cicălitoare

sotie14-vedete-foto-2-2-col.jpg


Mimi Brănescu şi fiica lor, Ana, sunt sufletul actriţei

Mirela nu este genul de mamă sau de soţie care dă tot timpul din gură, aşa cum face ea în serialul de la PRO TV. Dimpotrivă, îi oferă soţului ei, Mimi Brănescu, toată libertatea din lume.

De pildă, în această perioadă, ea îl menajează şi nu-i prea cere ajutorul la treburile gospodăreşti, ca  el să poată lucra pentru noul proiect: ”Soţul meu se află în cantonament, munceşte la un alt scenariu. Nu-mi spune ce scrie, mă surprinde şi pe mine de fiecare dată”. Mimi este un tată de nota 10, el având o relaţie specială cu fiica noastră.  

 

 

 
 
Loading...