Cel mai iubit artist din România va fi ales de public și premiat la gala Media Music Awards, la 3 septembrie. Competiția a dat startul emoțiilor în rândul cântăreților, mulți dintre aceștia au început deja să își îndemne fanii să îi voteze.


Cei care iubesc muzica românească își pot alege preferatul votând online, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, la secțiunea Fans like Award. Numele intrate în cursa pentru premiul Fans like Award sunt: Alex Velea, 3 Sud Est, Alina Eremia, Andra, Ami, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Connect-R, Corina, Delia, Dj Sava, Elena Gheorghe, Fly Project, Doddy, Guess Who, Holograf, Grasu XXL, Jo, Larris, Lidia Buble, Kaira, Maxim, Melina, Nadir, Nicole Cherry, Naguale, Nicoleta Nucă, Otilia, Puya, Randi, Raluk, Shift, Ruby, Sore, Smiley, Vescan, What’s up, Uddi.

Fanii au ocazia să câștige o invitație VIP

cel_mai_bun_artist.jpg

cel mai bun artist romania
Evenimentul va avea loc la Sibiu
Foto: ADMP

 

 

Aceasta este singura cate gorie la care premiul se va acorda pe baza votului publicului. În rest, trofeele vor fi oferite în mod transparent, pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt effectuate de Media Forest, compania care se ocupă cu identificarea și monitorizarea în timp real a aparițiilor artiștilor la radio și la TV.

În plus, unul din cei care votează la Fans Like Award va putea câștiga, prin tragere la sorți, o invitație VIP la Media Music Awards. Acest eveniment este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, prezentat de Coca Cola și susținut de MTV Romania și Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

Loading...