Andreea Marin este, de o vreme încoace, fericită peste măsură. Și nici nu ar avea de ce să nu fie așa, având în vedere că iubește și este iubită, are o fiică minunată, par partea profesională îi merge din plin.


Plecată într-o vacanță în Malta, Andreea Marin pare să radieze de fericire parcă mai mult ca niciodată. Iar motivul poate fi observant într-una dintre multele fotografii pe care le-a postat pe contul ei de socializare de-a lungul perioadei petrecute acolo. Mai exact, într-o poză, fosta ”Zână a surprizelor”, cu un zâmbet larg, stă într-o poziție în care pare să își dorească să arate că are o bijuterie cu totul și cu totul deosebită pe inelarul mâinii drepte. Mai exact un inel din aur, cu o pietricică, un inel care seamănă extreme de mult cu o bijuterie care, de obicei, se dăruiește în momentul ueni cereri în căsătorie, fiind simbolul logodnei.

andreea marin bruneta
Inelul de pe mana Andreei Marin pare sa fie unul de logodna
foto: Facebook

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consului României în Libia și este răsfăţată de acesta cu vacanţe luxoase, bucurându-se împreună de peisaje minunate şi de clipe de iubire.

loading...
Loading...