Saveta Bogdan vrea să devină bunică! își dorește enorm un nepoțel de la fiica sa, Cătălina, stabilită de ani buni în SUA. Cântăreața bate de ani de zile bisericile, pentru ca fiica ei să poate rămâne însărcinată.


Saveta Bogdan speră ca Maica Domnului să-i audă rugăciunile și să-i dăruiască un nepoțel sau o nepoțică. Cătălina, fiica interpretei este stabilită de ani buni în America, iar artista își dorește foarte mult ca fiica ei să aibă un copil. În acest sens, Saveta Bogdan s-a rugat peste tot la Maica Domnului, ca să-i îndeplinească dorința.

12308812_1659446527658567_2853448730917789559_n.jpg

Saveta Bogdan, alături de fiica ei, într-un magazin din ierusalim

 

Anul trecut, în toamnă, artista a avut ocazia să ajungă la Ierusalim, unde s-a închinat la mormântul Sfânt, dar și la Betleem. Aici, nu departe de Biserica Nașterii Domnului, cea construită peste peștera în care s-a născut Pruncul Iisus, se află o altă grotă (Grota laptelui) în care se spune că poposiseră Maica Domnului cu Pruncul Sfânt și cu Iosif, atunci când Iosif a primit în vis vestea de la înger că trebuie să plece cu toții în Egipt, pentru a scăpa de prigoana pe care Regele Irod o abătuse asupra copiilor mai mici de doi ani. Drept urmare, interpreta s-a rugat la Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu pruncul din Grota laptelui, în speranța că dorința i se va îndeplini. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: