Pregătiţi-vă şorţurile! În prima parte a lunii februarie, noii juraţi “MasterChef” debutează pe micile ecrane, la Pro TV, unde revine cel de-al şaselea sezon al celebrului show culinar. Click! te invită să-i cunoşti mai bine pe Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.


Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orăşel din Normandia, şi e un chef francez de renume internaţional, cu peste 25 de ani de carieră, fiind proprietarul unui restaurant premiat Michelin, datorită preparatelor deosebite din meniu. Samuel e căsătorit cu o româncă, Georgiana, dar are o fiică dintr-o altă căsnicie.

Răzvan Exarhu (47 de ani) are o carieră impresionantă în radio şi televiziune, dar a decis să transforme pasiunea pentru gătit în profesie, iar odată cu “MasterChef” revine în televiziune. A lucrat la Radio Guerrila, iar la TVR 2 a realizat emisiunea “România delicioasă”. În 2015 a divorţat de Magdalena Exarhu, după 15 ani de căsnicie.

Liviu Popescu are 40 de ani şi, alături de fratele lui geamăn, Mihai, deţine mai multe cluburi şi restaurante de succes din Bucureşti, printre care “Fratelli” şi „Biutiful”. Liviu Popescu a fost antrenor de tenis şi a terminat Facultatea de Design.

Astfel, cei trei juraţi, duri şi pretenţioşi, vor avea un cuvânt hotărâtor în soarta concursului care pune la bătaie un premiu de 50.000 €.

Şi «Chefi la cuţite» va avea sezon nou


Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor reveni şi ei pe micile ecrane de la Antena 1 în primăvara aceasta, cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”. După ce Bontea şi Dumitrescu au câştigat primele sezoane, acum ar trebui să-i vină rândul şi lui Chef Cătălin Scărlătescu, iar unul dintre elevii lui să pună mâna pe premiul de 30.000 €.
 
 
Loading...