Bucurie mare în familia Ciucu-Sorescu! Proaspăta mămică a ajuns ieri acasă cu cel de-al patrulea membru al familiei, micuţa Ana Raisa, pe care a născut-o miercurea trecută, prin cezariană. În formula completă, cântăreaţa şi soţul aşteaptă Paştele şi Iepuraşul.


Alina Sorescu (29 de ani) a devenit pentru a doua oară mamă, miercuri (20 aprilie), aducând pe lume o fetiţă care va purta numele Ana Raisa Ciucu. Artista a născut prin cezariană la o maternitate privată din Capitală şi, la fel ca la prima sarcină, a preferat să stea internată mai multe zile. Abia după o săptămână s-a simţit pregătită să plece cu bebeluşul acasă, semn că a avut nevoie de mai mult timp pentru a se recuperarea după cezariană.

ciu214-vedete-img_8663.jpg

Forfotă mare şi cu o seară înainte de externare: tatăl Alinei Sorescu i-a adus haine de schimb fiicei sale
Foto: Caps

În tot acest timp, soţul dar şi tatăl Alinei au făcut de pază în faţa spitalului. Alex Ciucu a fost nevoit să ia masa în maşină, iar Gabi, tatăl artistei, s-a ocupat să transporte hainele de schimb ale acesteia. De un singur lucru au scăpat cu toţii, şi anume achiziţionarea hainelor proaspătului membru. Alina i-a comandat on-line hăinuţe fetiţei chiar în ziua în care s-a internat, acesta fiind şi primul ei cadou pentru Ana Raisa.

ciu314-vedete-alina-sorescu.jpg

Alina mai are o fetiţă, pe Carolina Elena (2 ani şi patru luni)

De altfel, fotoreporterii Click! l-au surprins pe soţul solistei în timp ce mergea la maternitate cu un troler după el, în care cel mai probabil se afla coletul cu primele hăinuţe ale micuţei Ana Raisa. Ieri, după prânz, Alina s-a externat din maternitatea privată din Băneasa şi s-a grăbit să ajungă acasă, unde o aştepta cealaltă fiică a ei, Carolina Elena, să-şi cunoască surioara. 

 
 
Loading...