Niciunul nu se lasă! Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au avut din nou zilele trecute o înfăţişare la tribunal pentru ca judecătorii să decidă ce fel de şcoală vor urma cei doi băieţi ai lor. În prezent, Maximus şi Eduard sunt înscrişi la unităţi de învăţământ de stat, dar omul de afaceri ar vrea pentru ei să studieze în privat.


Deşi au divorţat de mai bine de doi ani, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află încă în proces la tribunal. Omul de afaceri îşi doreşte ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune susţine că nu ar fi indicat să facă acest lucru. Silviu Prigoană a explicat în trecut că şcoala privată pentru cei doi fii ai săi, Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani), nu va costa nimic, pentru că cei mici au primit burse. Se pare că şcoala unde vrea ca băieţii să fie mutaţi ajută material copiii care provin din familii cu probleme, cum este şi cazul familiei Prigoană, omul de afaceri având un handicap locomotor.

Prezentatoarea tv a mărturisit, miercuri seară, la Antena Stars că şi-a revăzut soţul, dar că deşi l-a salutat cu un semn discret în cap, el s-a întors cu spatele. "Nu vorbim. Nu mi-a zis nici măcar «bună ziua», dar nici vorba cealaltă. S-a întors şi a plecat. El se luptă ca băieţii mei să înveţe în privat", a subliniat resemnată vedeta de la Antena Stars.    

Silviu Prigoană povestea în trecut că vrea pentru copiii lui o şcoală britanică, cu un sistem foarte bun de învăţământ, care îi va ajuta pe cei mici să se dezvolte în alt fel, dar că mama lor se opune mutării. 

Loading...