Silviu Prigoană radiază de fericire de când şi-a întâlnit sufletul pereche, pe blonda Mihaela, alături de care alcătuieşte un cuplu frumos. Şi, odată cu acest moment, afaceristul şi-a umplut casa de copii, având acum nu mai puţin de şapte!


Silviu Prigoană (51 ani) are acum casa plină de copii. Pe lângă cei patru copii ai săi, milionarul s-a mai procopsit cu încă trei, copiii iubitei sale  Mihaela, pe care a cunoscut-o la o nuntă în Republica Dominicană.

5-act-mihaela-si-3-copii.jpg

Mihaela are un băiat şi două fetiţe dintr-o căsnicie anterioară

Superba blondă, alături de care Prigoană formează acum un cuplu, este o femeie de afaceri independentă. Milionarul spune că noua lui iubită nu îi cere sfaturi în afaceri. Aceasta are trei copii dintr-o căsnicie anterioară: Ionuţ Alexandru, în vârstă de 8 ani, clasa a II-a, Ana Maria, în vârstă de 7 ani, care intră în clasa I, şi Alexandra, care va fi în clasa zero.

Silviu Prigoană are şi el patru copii; doi cu prima soţie Veronica, respectiv Honorius (27 de ani) şi Silvius (24 de ani), dar şi pe cei doi micuţi ai săi din mariajul cu ultima soţie, Adriana Bahmuţeanu, Mihai Maximus, 7 ani, care este în clasa a II-a, şi Eduard Gabriel, 5 ani, în grupa mare la grădiniţă.

Silviu Prigoană nu şi-a văzut băieţii cei mici de aproape trei săptămâni şi speră ca acest lucru să se întâmple în acest weekend. ”Nu i-am văzut pe micuţi de trei săptămâni, sper acum în weekend”, ne-a spus Prigoană.

Loading...