Simona Gherghe se bucură de viața de mămică și a oferit primele detalii cu privire la botezul copilului. Fosta prezentatoare tv a vorbit pentru prima oară despre nașii copilului, dar și despre cum s-a schimbat viața ei de când are doi copii.


Simona Gherghe a recunoscut faptul că viața de mămică, mai ales pentru doi copii a devenit din ce în ce mai dificilă, însă este foarte bucuroasă că familia ei s-a întregit.

„Viața cu doi copii foarte mici nu e simplă deloc. Adică nicio zi nu seamănă cu alta! Au și ei, ca și noi, momente mai bune, altele mai cu oboseală, noi, părinții, la fel. Practic, nu am timp să mă plictisesc. Acum sunt mai liniștită, pentru că lucrurile s-au mai așezat, acasă, dar, dacă m-ai fi întrebat în urmă cu aproape trei luni cum îmi e, probabil că aș fi plâns vreo jumătate de oră și abia apoi ți-aș fi putut răspunde…, adeclarat ea pentru viva.ro.

Simona Gherghe a vorbit despre cum se înțeleg cei doi frați. „S-o gestionez pe Ana mi s-a părut cel mai greu. Pentru că, oricât de mult am pregătit-o noi, când am venit acasă cu Vlad, a fost ca un șoc pentru ea. Un bebeluș care stătea agățat aproape non-stop de mine, iar eu nu puteam s-o iau în brațe s-o consolez, pentru că aveam ditamai operația pe abdomen și dureri mari. Am plâns foarte mult amândouă… Iar privirea ei, când îl alăptam, era ca un cuțit în sufletul meu. Mă simțeam vinovată că nu puteam să stau și cu ea la fel de mult cum stăteam cu Vlad. Cam așa a arătat prima lună. Apoi, lucrurile s-au mai potolit, mi-au trecut și durerile, și descărcarea aia hormonală, s-a mai obișnuit și ea cu frățiorul ei, cert e că acum îl iubește, îl pupă, vrea să-l ia în brațe, mă ajută să-l spăl, chiar dacă încă îi fură suzeta sau refuză să împartă jucăriile cu el. El e topit după ea, o văd în felul în care o privește și cum se bucură când o aude! Aștept momentul ăla când se vor juca împreună…”, a mai spus ea.

Cine sunt nașii

„Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri. Cât despre botez, încă nu ne-am apucat de organizare. Probabil că nici de data asta nu va fi o petrecere mare.”

Loading...