Soare, relaxare, bălăceală la piscină, sport şi mâncare bună. De asta a avut parte săptămâna aceasta Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor Kanal D. A fost împreună cu soţul şi cu fetiţa lor în Turcia, într-un resort de lux care, de-a lungul anilor, a devenit preferatul lor.


„Am revenit şi anul acesta aici deoarece locaţia e accesibilă, am ajuns foarte uşor, iar peisajul este de vis, lângă mare. Ai aici tot ce-ţi poţi dori, multe oportunităţi de distracţie pentru copii, multe spaţii de joacă, apa caldă în piscină şi tot confortul. Am fost în multe locuri în vacanţele noastre, de-a lungul timpului, dar acest hotel este preferatul nostru”, ne-a povestit Simona Pătruleasa, de pe marginea piscinei, zilele trecute, când încă era acolo. S-a întors vineri, după o săptămână care a trecut parcă mult prea repede. Mulţi pot avea impresia că, inevitabil, ajungi să te plictiseşti 7 zile într-un hotel. Nu şi în Turcia. Acolo, resorturile sunt adevărate orăşele în miniatură, concepute exclusiv pentru răsfăţul turiştilor. 

 

„Nicio zi nu semăna cu alta. Ingrid ar fi stat numai în apă, se bălăcea câte 5-6 ore pe zi, iar eu cu ea. Seara ne relaxam la spectacole, concerte cu muzică live, admiram dansatori din toată lumea. După ora 22.00 ne retrăgeam în cameră, iar după un ceai la ceas de seară, mergeam la somn. A doua zi, fresh, o luam de la capăt”, mai spune prezentatoarea tv. 

Se ştie că turcii au mâncare bună, iar la 5 stele, all inclusive, rişti să pui nişte kilograme pe tine. Simona Pătruleasa a reşit să-şi menţină silueta. „Încă din primele zile în care am ajuns aici am gustat din toate, dar din a treia zi, după ce mi-am satisfăcut poftele, am început să spun stop exceselor şi am revenit la fructe, la salate şi la preparate la grătar. Apoi, mergeam la programele de sport din incinta hotelului – bicicletă în apă, sărituri pe trambulină în apă, aqua gym şi mult înot”, adaugă ea.

Loading...