Băieţii Ilenei Ciuculete au câştigat procesul cu fata lui Cornel Galeş, Claudia Stroe, şi aşteaptă decizia dată de judecători, pentru a intra în posesia a ceea ce li se cuvine. Galeş a lăsat însă un apartament cu probleme. Înainte să moară a încercat să-l vândă, dar a semnat doar un antecontract de vânzare-cumpărare cu o familie care s-a şi mutat în el. Acum, cumpărătorii trebuie să elibereze locuinţa. 


Băieţii cântăreţei Ileana Ciuculete mai au de aşteptat până ce vor intra în posesia averii lăsate de celebra artistă, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Mugurel şi Cristian Sfetcu au câştigat procesul de succesiune pe moştenirea mamei lor, atât cu Cornel Galeş, cât şi cu fiica acestuia, Claudia Stroe, după moartea bărbatului.

Cornel Galeş a lăsat în urmă un apartament, într-un bloc rezidenţial de lângă Bucureşti, pe care l-a cumpărat cu banii din vânzarea vilei în care a stat cu regretata artistă, dar situaţia lui este încurcată. Văduvul Ilenei Ciuculete a vrut să vândă locuinţa, dar judecătorii i-au pus sechestru pe bunuri, până la soluţionarea procesului pe averea Ilenei Ciuculete. Înainte, el apucase să semneze un antecontract cu doi tineri, de la care a luat un avans de 50.000 euro, în speranţa că, la finalul procesului, le va putea vinde apartamentul şi va primi şi cealaltă parte din bani. Se pare că cei doi încă mai locuiesc aici, însă atunci când băieţii cântăreţei de muzică populară vor primi hotărârea definitivă de la judecători, vor intra în posesia locuinţei.

În cazul în care familia respectivă, păcălita de văduvul Ilenei Ciuculete, nu va elibera de bună voie apartementul, Mugurel şi Cristian Sfetcu vor apela la un executor judecătoresc. Ei îşi pot recupera suma de bani stabilită de instanţă prin vânzarea apartamentului respectiv.  

Click! spune

Ileana Ciuculete  a murit la 14 martie 2017, la doar 59 de ani, într-un spital din Capitală. Îndrăgita interpretă de muzică populară şi-a dat ultima suflare chiar în braţele soţului ei, după ce a făcut o ciroză galopantă izvorâtă dintr-o hepatită C. Doi ani mai târziu şi-a găsit sfârşitul şi văduvul Cornel Galeş, într-un accident rutier în Spania. 

Ce au de primit băieţii Ilenei  Ciuculete

2-2col-cornel-gales-era-logodit-cu-viviana-mantoiu_1.jpg

Cornel Galeș era ca și însurat cu Viviana

Cornel Galeş a murit fulgerător pe 1 decembrie 2019, în Spania, acolo unde se mutase în ultima perioadă, alături de noua sa iubită, Viviana Măntoiu. Unii sunt de părere că nimic nu a fost întâmplător şi că drama ar fi fost efectul unui blestem. S-a spus că deşi a iubit-o foarte mult pe ”Zânica”, văduvul a dat-o uitării prea repede şi a făcut chiar ”aranjamente” pe când solista era pe patul de spital ca să vândă vila în care ei doi locuiau. De altfel, vânzarea vilei a declanşat un imens scandal după moartea ei, între Galeş şi fiii solistei. În urma procesului, judecătorii au decis ca Galeş să le dea câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, trei pătrimi, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Galeş a făcut apel, între timp a murit şi a fost citată fata lui, Claudia Stroe. Judecătorii au dat verdict ca prima decizie să rămână definitivă.  

 

 
 
Loading...