Molipsiţi de spiritul Sărbătorilor, soliştii s-au gândit că n-ar fi rău să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură: să petreacă timp cu cei dragi, dar să filmeze şi videoclipurile pieselor pe care le aveau de lansat. Aşa au găsit soluţia de a-i face actori chiar pe cei dragi, mame, fraţi sau copii.


Smiley (34 de ani) ştie cum să ne surprindă, iar în ultimul an a făcut-o în fiecare lună, pe data de 10, când a lansat câte o piesă, marcând astfel 10 ani de carieră solo. Acum are alt plan îndrăzneţ şi a lansat deja provocarea pe Facebook. Vrea să facă un videoclip cu familiile fanilor, proiect pe care îl promovează folosind poza cu ai lui.

“«Confesiune» este piesa mea de suflet de pe album. Este o piesă emoţionantă, adevărată şi foarte puternică. Cred că ascultând-o vă poate face să îi priviţi altfel pe cei pe care îi iubiţi. Tocmai pentru că este o piesă atât de specială, mi-ar plăcea să primesc şi de la fiecare dintre voi o confesiune. Şi nu una oarecare, ci sub forma unei fotografii cu un moment drag petrecut în familie. La final, toate aceste amintiri primite de la voi se vor transforma într-un videoclip, pe care îl vom lansa în preajma Crăciunului”, a anunţat Smiley. Ceva mai devreme, mai exact la finalul lui octombrie, Connect-R şi Andra au lansat melodia “Semne”, care are deja 11 milioane de vizualizări pe YouTube. 

În videoclip apare şi micuţa Maya (2 ani şi 11 luni), fata lui Connect-R, care s-a descurcat perfect la filmări şi care are chiar şi o replică în strofa a doua.

 

“Maya a tras din prima perfect pe ton şi pe ritm. Şi cred ca va rămâne cu o amintire superbă!“, a spus Connect-R. Un alt exemplu este cel al Amnei, care recent a lansat videoclipul piesei “Îţi promit”, în care apare fiul ei de 3 ani, David. Artista îşi aminteşte exact momentul plin de inspiraţie în care a compus piesa: “Era una din zilele acelea în care nu apuci nici măcar să îţi bei cafeaua, o zi nebună, cu multă agitaţie. Ţin minte că alergam după David prin casă, încercând să îl îmbrac să plecăm spre o emisiune şi am început să cânt refrenul piesei cu tot cu o parte din versuri”, spune vedeta. 

„Ni l-am dorit foarte mult pe David şi s-a lăsat aşteptat ceva vreme, astfel că momentul în care a apărut în viaţa noastră a fost de o fericire supremă. Este o binecuvântare. Îmi amintesc şi acum primele momente când l-am născut. Ştiu că l-am luat în braţe şi l-am sărutat. «Îţi promit» este despre aceste momente preţioase”. 

Dorian Popa şi-a făcut mama vedetă

 

Acum e plecat în Asia, unde filmează împreună cu mama lui, Luminiţa Popa, pentru emisiunea “Asia Express”, de la Antena 1. Însă Dorian Popa (29 de ani) este foarte activ şi în ţară, căci echipa lui tocmai a lansat melodia “Bună, mamă”, în care solistul apare tot cu mămica. În versuri, Dorian Popa vorbeşte despre miile de motive pentru care mama rămâne cea mai importantă persoană din viaţa unui om. În videoclip, artistul porneşte într-o călătorie spre oraşul natal, Constanţa, locul în care mama lui îl aşteaptă mereu cu tot ce e mai bun. Piesa a fost compusă de Ionuţ Bacula şi Vlad Manolache, iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc. 

Ianna, colegă la filmări cu fiica de 4 ani

Fosta componenta a trupei A.S.I.A, Ianna Novac, a filmat în octombrie un videoclip inedit la piesa ”Viaţa e frumoasă”.

 

În rol principal a fost chiar fetiţa ei, micuţa Erika (4 ani şi jumătate), care a făcut furori la filmări. Odată cu lansarea piesei, artista a sărbătorit şi 14 ani de căsnicie cu Octavian Dobrotă. ”Erika este obişnuită cu camera şi a fost extrem de relaxată la filmări. I-a plăcut enorm, mai ales că a fost alături de prietenul ei, Edan. Cu această piesă urmăresc să transmit doar o stare de bine. Îmi doresc să trezesc conştiinţa fiecăruia dintre noi, pentru a realiza că viaţa e frumoasă”, a spus Ianna. 

 
 
Loading...