Ilie Năstase este renumit pentru rezultatele fabuloase obţinute în anii ’70, pe terenul de tenis, dar şi pentru momentele de generozitate faţă de femeile iubite. Le-a dăruit vile, maşini şi afaceri, însă iată că cea de-a cincea nevastă, Ioana, are mândria ei şi nu acceptă cadouri atât de valoroase. Ea ne-a dezvăluit cu ce zestre a venit în această căsnicie.


Nasty şi actuala sa soţie, Ioana Simion, petrec vacanţa mare într-un apartament aflat într-un complex rezidenţial din Mamaia, acelaşi în care, surpriză!, locuieşte şi Brigitte, fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Deşi s-a zvonit că Ilie i-ar fi dăruit Ioanei acest  imobil, în valoare de peste 150.000 de euro, pentru a o determina să renunţe la divorţ, iată că femeia rupe tăcerea: ”Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el.

14_2.jpg

Conduce un Mercedes de 80.000 de euro

În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a declarat ea, pentru Click!

Au amânat cununia  religioasă

Bruneta conduce trei maşini Mercedes, în valoare totală de peste 200.000 de euro. De altfel, Ioana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în repetate rânduri, la volanul bijuteriilor sale pe patru roţi, ea fiind de fapt şi şoferiţă, pentru Nasty, care are permisul suspendat. Ilie o răsfaţă totuşi pe frumuşica brunetă cu vacanţe în străinătate, recent au bifat una în Turcia, dar şi cu parfumuri şi cu bijuterii de lux.

14_3.jpg

Ioana şi Ilie s-au căsătorit civil pe 25 aprilie

Cei doi programaseră cununia religioasă în această lună, însă, pe ultima sută de metri, Ilie şi-a dat seama că nu este timp pentru pregătiri: ”Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul”, a explicat Ilie Năstase, la Kanal D.  

 

 
 
Loading...