Socrul lui Mihai Mitoșeru, tatăl lui Noemi Mitoșeru, s-a stins din viață pe 24 august. Ion Dragomir se afla la locul de muncă, când i s-a făcut rău și spunea că nu mai putea să respire. Au intervenit paramedicii SMURD care în zadar au încercat să îl resusciteze timp de o oră.


La două zile după deces, medicii legiști au dat verdictul. Se pare că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator declanșat de un cheag de sânge pe arteră. După ce a aflat cauza morții, fiica lui, Noemi, s-a declarat șocată.

„Sunt devastată, nici nu am cuvinte să spun. Ideea este că omul ăsta a murit cu zile – nici nu pot să vorbesc la trecut despre el. Are 59 de ani și eu, cu o seară înainte, am vorbit cu el, nici nu... a fost o moarte șocantă și bruscă! Nu mă așteptam, plus că om tânăr... nici nu apucase să-și depună dosarul de pensie”, a declarat soția lui Mihai Mitoșeru, la Antena Stars.

„Am aflat după aceea că lui i-a plecat un cheag de sânge de la picior, artera... a făcut tromboză pe artera pulmonară și de acolo a făcut stop cardio-respirator, nu a mai putut să respire”, a mai spus Noemi.

Soția lui Mihai Mitoșeru și-a condus tatăl pe ultimul drum, sâmbătă (26 august). Moartea acestuia ar putea duce la amânarea nunții, pe care Noemi și Mihai o programaseră pentru luna viitoare.

 
 
Loading...