Cosmin Stan (42 de ani), pe care îl vedeți la pupitrul Știrile Pro TV, și-a aniversat fiul, care a împlinit 10 ani, pe 17 iunie. El ne-a povestit despre cei doi copii, pe care îi adoră.


”Mark, de 10 ani, și Maia, de 6 ani, sunt echilibrați, plini de viață și dornici întotdeauna de aventură. Pentru că i-am luat cu noi peste tot încă de când s-au născut, sunt la rândul lor mari iubitori de călătorii așa că așteaptă cu sufletul la gură orice plecare cu avionul", ne-a mărturisit Cosmin Stan.

"Oana, soția mea, e cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume"

cosmin_stan_1.jpg

Alături de copiii lui, Mark și Maia

 

Iar pentru soția lui, Oana, are un munte de recunoștință: “Oana, soția mea, e cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume, fără de care nu aș fi putut trece peste niște momente extrem de dificile din ultimii 10 ani. A fost cu adevărat lângă mine la bine și la greu și cred că asta ne-a unit și mai tare. În plus, este cea mai bună mamă din lume! Îi plac foarte mult călătoriile și încercam să facem asta cât mai des, să plecăm să vedem locuri noi. Îi plac filmele, îi place să se relaxeze în grădină la soare, îi place să facă sport”. 

Loading...
Citeste tot despre: