Angajaţii din PRO TV şi-au pregătit pantofii de dans. Asta pentru că două dintre cele mai importante vedete ale postului, Mihai Bobonete şi Octavian Strunilă, se pregătesc să-şi ducă partenerele la altar. Mai mult, cel din urmă va fi şi naş de cununie pentru Bobiţă. Un alt actor din „Las Fierbinţi”, Mihai Raiţ, s-a căsătorit civil în aprilie.


9-vedete-bobo-dorelsdfghd.jpg

Dorel şi Bobiţă sunt fraţi în serialul “Las Fierbinţi”

 

Primul care a renunţat la statutul de burlac, anul acesta, a fost Mihai Raiţ Dragomir (37 de ani), interpretul lui Dorel, fratele lui Bobiţă, din serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV). Actorul, care a participat acum doi ani şi la „Vocea României”, s-a însurat după doar un an de relaţie cu iubita sa, fermecătoarea Ana-Maria.

8-9-vedete-3dfgsdfg.jpg

Mihai Raiţ Dragomir şi Ana Maria. S-au cununat civil pe 8 aprilie, după doar un an de relaţie, iar în toamnă vor juca la nuntă

 

Cei doi au făcut pasul pe 8 aprilie, doar cununia civilă, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc în toamna acestui an. Naşi vor fi nimeni alţii decât prietenii Mihai Bobonete şi soţia sa, Cătălina. Se ştie că Mihai Raiţ şi Mihai Bobonete (36 de ani) sunt prieteni încă din copilărie, colaborând cu succes în multe proiecte, printre care spectacolele de stand-up comedy, filmul „Naşa” sau serialele „Vine Poliţia” şi “Las Fierbinţi”. “Este cea mai frumoasă femeie şi cea mai frumoasă zi pe care am trăit-o până acum!», a spus Mihai Raiţ, imediat după cununia civilă. Molipsit probabil de la amicul său, Mihai Bobonete s-a decis să o ducă şi el pe Cătălina la altar, pentru că cei doi nu au făcut decât cununia civilă, deşi sunt împreună de aproape două decenii.

8-9-vedete-2dfgdsfg.jpg

Mihai şi Cătălina Bobonete. Au doi copii împreună, cununia civilă făcută, dar în iunie vor ajunge şi la altar

 

Dar pentru ca nunta să aibă loc ca la carte, Mihai şi Cătălina au nevoie de naşi cu patalama, iar aici intră în scenă Octavian Strunilă (35 de ani) şi iubita acestuia, Oana Botez. Aceştia din urmă se iubesc de 9 ani, iar pe 20 mai, în staţiunea 2 mai, vor face nuntă ca-n poveşti. Apoi, vor putea să-i ducă la altar pe finii lor, Mihai şi Cătălina Bobonete, asta după ce acum 6 ani au fost naşi de botez pentru băiatul lui Bobiţă, micuţul Octavian (7 ani).

Se pare că nunta cuplului Mihai şi Cătălina Bobonete este programată pentru luna iunie. Octavian Strunilă şi Oana Botez, care au participat sezonul acesta la “Uite cine dansează!” (PRO TV), au şi ei doi copii, pe Equazella-Maria (6 ani) şi pe Sasha (3 ani). Ei bine, de parcă nu s-ar vedea de ajuns în timpul liber, în familie, Octavian Strunilă şi Mihai Bobonete se văd şi la serviciu, pentru că, alături de Paul Ipate, prezintă emisiunea “Jocuri de celebritate”, de la PRO TV.

Loading...