Anul acesta plouă cu bebeluşi în show-biz. Tot mai multe vedete sunt însărcinate, iar unele urmează să nască cât de curând. Valentina Pelinel, Anca Serea, şi Amalia Enache aşteaptă sărbătorile de Paşte cu burtica la gură. Ele au un numitor comun: toate vor fi mame de băieţi.


Vedetele s-au pus pe făcut copii. Florin Grozea (ex HI-Q), Sore Mihalache, Diana Matei, Alina Sorescu, Amalia Năstase plimbă deja cărucioarele cu moştenitorii lor, în timp ce altele şi-au pregătit bagajul pentru spital. 

6-7-vedete-anca-serea-doar-eadjhfkd.gif

Anca Serea va naşte în luna mai

Anca Serea - reclamă la produse pentru bebeluşi

Vedeta PRIMA TV Anca Serea (35 de ani), care a intrat în ultima lună de sarcină, este o soţie exemplară şi o mamă perfectă pentru cei patru copii ai săi: David, Sara, Noah şi Ava. Nu are prea multă nevoie de bonă, căci ştie să-şi organizeze programul, ba chiar continuă si fie activă. E seară de seară la pupitrul ştirilor  sportive, onorează invitaţiile la evenimente şi face reclamă la produse pentru bebeluşi, pe mii de euro. A luat în greutate în jur de opt kilograme şi continuă să meargă pe tocuri înalte. Soţul ei, Adi Sână, este un bărbat de ispravă, aşa că o ajută atât la treburile casnice, cât şi cu cei patru copii ( două fete şi doi băieţi). Anca va naşte tot un băiat. 

6-7-vedete-neam.gif

Anca Serea, alături de soţul ei, Adi Sână, şi de cei patru copii

Amalia Enache, la pupitrul ştirilor

Însărcinată în aproape cinci luni, prezentatoarea de la PRO TV, Amalia Enache (39 de ani) este nerăbdătoare să-şi ţină în braţe băieţelul. Vedeta ne-a mărturisit, în urmă cu o lună, că singura problemă pe care a avut-o, pe perioada sarcinii, era oboseala: ”Aş fi dormit mereu”, a spus ea. Amalia este o prezenţă permanentă la evenimentele cu ştaif, ba chiar şi –a comandat mai multe rochiţe de seară, pentru graviduţe. O vedeţi, în fiecare seară, prezentând ştirile, alături de colegul ei, Cristian Leonte. Amalia evită să spună cu cine a conceput copilul.

Valentina Pelinel vinde bijuterii 

Valentina Pelinel (35 de ani) aşteaptă  barza în luna mai, imediat după Paşte, dar este o graviduţă tare activă. Încă merge la sala de sport, unde se antrenează alături de Luminiţa Nicolescu, realizează şedinţe foto şi a fost prezentă la Târgul de Nunţi de la Palatul Parlamentului. În plus se ocupă de site-ul ei de bijuterii de lux, care îi poartă numele. Iar dacă o vedeţi la evenimente, nu o compătimiţi, căci pentru osteneală organizatorii o recompensează în produse ori în bani, deci iese mereu în câştig. Valentina n-a vrut să dezvăluie cine este tăticul bebeluşului ei (n.r- va avea băiat), dar nu mai este un secret că este iubita lui Cristi Borcea, care mai are cinci copii cu alte trei femei. 

Adela Popescu, la «Vorbeşte lumea»

Prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte Lumea” (Pro TV) , Adela Popescu (29 de ani) şi soţul ei, Radu Vâlcan, vor deveni o familie completă în iunie, când li se va naşte băieţelul. ”După calculele medicului, ar trebui să nasc pe la mijlocul lui iunie. Dar, pentru că îmi doresc să nasc natural, şi sper din suflet să se poată, nu se ştie dacă micuţul va respecta perioada aceea. Cumpărăturile încă nu le-am făcut”, ne-a spus Adela Popescu. S-a îngrăşat 10 kilograme, însă graviduţa de la Pro spune că nu este important aspectul ei, ci sănătatea bebeluşului. Extrem de grijulie, viitoarea mămică a renunţat la concerte, la turneul de teatru şi chiar la sport. ”Fac  plimbări lungi prin parc, am o alimentaţie sănătoasă. Mănânc mai multă carne şi legume. Cu siguranţă îmi voi relua activitatea, dar doar în funcţie de nevoile micuţului. Aşa că mai aştept puţin până să îmi fac planuri”, a precizat soţia lui Radu Vâlcan. Şi comunicarea este prioritară, aşa că zilnic are monolog cu băieţelul. ”Îi cânt, îl mângâi, îl alint cum îmi vine pe moment. Important este să ştie că îl iubim foarte mult”, a povestit, zâmbind, Adela. Ea şi Radu s-au gândit să repete experienţa de părinţi, în viitorul apropiat. ”Ne dorim în acest moment să mai avem copii, dar, din nou, vrem să ne bucurăm de minunea pe care o trăim acum şi abia apoi să luam decizii atât de importante”, a conchis vedeta PRO TV.

 
 
Loading...