Grila de toamnă se aude că va arăta foarte bine la Pro TV, căci se pregătesc în secret mai multe producţii de top. Click! a aflat că echipele televiziunii s-au pus pe treabă şi îşi doresc să facă proiectele care au intrat în pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Şi se poate spune că au cu ce, pentru că revin sezoane noi ale unor producţii de succes!


Grila de primăvară este pe sfârşite şi la fel şi sezoanele noi din “Românii au talent” sau “Las Fierbinţi”. Alte producţii precum “Şef sub acoperire”, “Profu” sau “Imperiul leilor” s-au încheiat deja. Probabil până în toamnă vom vedea ceva reluări şi show-urile prezentate de Măruţă, Cabral sau Cove şi Lora.

masked_singer_1.jpg

Juriul de la «Masked Singer România» ar putea suferi modificări

Însă echipele de la Pro TV pregătesc în secret show-uri noi şi diverse, pe care telespectatorii le aşteaptă cu sufletul la gură.Trebuie să vă spunem că surprizele acestui sezon vor fi un reality-show matrimonial care se va numi “Mireasă pe nevăzute”, care este aproape gata de start.

Revin «Vlad», «Masked Singer» şi «MasterChef»

masterchefalina_gologan_1.jpg

Alina Gologan este câştigătoare MasterChef România 2019. Anul trecut nu s-a făcut emisiunea

Tot un show nou pentru care se fac momentan preselecţii este “Super Star România”, care va înlocui “Vocea României” şi care va avea noi juraţi. Se aude că Cezar Ouatu va fi printre juraţi, iar Mihaela Rădulescu i-ar putea fi colegă, la fel cum se aude şi că Horia Brenciu va face parte din acest proiect. Iar surprizele nu se vor opri aici, deoarece se pregătesc noi episoade din “Vlad” căci fanii serialului aşteaptă cu nerăbdare să se continue povestea şi să afle cine l-a trădat pe personajul principal interpretat de Adrian Nartea. Şi filmările la “Las Fierbinţi” vor continua, căci serialul se apropie cu paşi repezi de sezonul 20, aşa că echipa va avea ce să sărbătorească.

123bun.jpg

Serialul «Vlad» revine cu un nou sezon

O altă surpriză a postului va fi că se va face sezonul doi din “Masked Singer România” şi se zvoneşte că vom avea juraţi noi. Un alt show care va reveni în grila Pro TV va fi cel de cooking, adică “MasterChef România”. Şi de această dată este posibil să avem chefi noi şi multe alte surprize. Momentan se fac preselecţii pentru aceste emisiuni, se construiesc decoruri şi se pun la cale ultimele detalii pentru noile producţii. Singura necunoscută din această ecuaţie este reality show-ul “Ferma”. Deocamdată nu se ştie dacă se mai face sau nu anul acesta, însă momentan este un secret bine păzit.

 

 
 
Loading...