După ce Kasem Abu Baker a fost acuzat că o femeie a murit în urma unei operaţii făcută de el, tatăl său, cunoscut drept Regele Varicelor, e protagonistul unui scandal.


O fostă pacientă îl acuză pe Abu Baker de avansuri sexuale. Femeia, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea, a povestit că medicul se culcă cu orice femeie care îi trece pragul. Cele care nu răspundeau avansurilor, aveau parte de ameninţări, aşa cum a păţit chiar martora.

"Domnul doctor mi-a făcut nişte avansuri. M-a ameninţat că mă omoară, că mă distruge. L-am cunoscut în urmă cu cinci ani, am fost la clinică cu soţul meu. Mi-a făcut nişte avansuri, eu nu am răspuns, a început să mă îndepărteze de soţ. Soţul meu a devenit foarte violent, m-a lovit, mi-a spart dinţii. Orice femei intra la el în clinică avea parte de avansuri sexuale. Astă vară lucrase la clinica lui o fetiţă de 16 ani, mama ei era bolnavă de cancer, avea nevoie de bani, de asta trebuia să suporte, era supusă unor tratamente oribile. Considera orice femeie ca o redudă cucerită de el şi distrusă. Cele care nu răspundeau, păţeau ce am păţit eu. Aceste femei semnează un contract de confidenţialitate, nu au voie să spună nimic, le obligă să îi dea sume de bani despăgubire. Le face avansuri după operaţii", a povestit femeia, la "Acces Direct".

abu_baker_1.jpg

Femeia nu a vrut să îşi arate faţa în timpul emisiunii
captură Antena 1

În plus, nu numai că soţul ei a bătut-o, fiind influenţat de Abu Baker, dar continuă să fie alături de medic şi să nu îşi creadă fosta nevastă.

"Eu i-am spus că nu sunt persoana să îi facă avansuri, soţul meu lurează cu el. Soţul meu mi-a spus să nu mă duc la el, că ştia ce le face femeilor. Noi ne-am separat, ei lucrează în continuare, sunt foarte buni prieteni. Doctorul are o mare influenţă asupra lui. Soţul meu i-a acceptat sfaturile", a adăugat femeia.

Fosta pacientă a povestiti chiar un incident, care a avut loc în cabinetul medicului, când fiul ei era de faţă.

"Am mers într-o zi la el, trimisă de soţul meu. Eram cu băieţelul meu în cabinet, aveam o cămaşă. M-a îmbrăţişat, m-a pupat pe sân de faţă cu copilul şi apoi m-a întrebat dacă vreau să avem relaţii sexuale. I-am povestit soţului meu, dar el depinde de Abu Baker. Soţul meu trăieşte la Abu Baker, foloseşte droguri pe care Abu Baker i le procură", a mărturisit femeia.

De altfel, echipa emisiunii "Acces Direct" a vorbit cu soţul femeii, care a fost tranşant: "Nu cred, nu am fost de faţă. Ea stă paznic la uşa lui? Nu am lovit-o niciodată".

abu2.jpg

Soţul femeii este un bun prieten al lui Abu Kaser
captură Antena 1

Pe de altă parte, medicul Mohamad Abu Kaser a fost extrem de violent în limbaj când a auzit de fosta pacientă şi de acuzaţiile aduse.

"Nu ştiu, fiecare om are dreptul să vorbească, bârfe de doi lei de oameni fără discernământ. M-a lăsat fără cuvinte. Vorbeşti de una care mă înjură de mama moartă şi fete. Nu vreau să vorbesc de un astfel de om. Dacă o văd, îi trag două suţuri în cur", a spus doctorul.

 
 
Loading...