Teo Trandafir și-a amintit despre începuturile carierei sale, dezvăluind în cadrul unui interviu care au fost „pățaniile” prin care a trecut în momentul în care a intrat în televiziune. Îndrăgita prezentatoare este în prezent un exemplu de profesionalism, însă aceasta a dezvăluit că a avut parte și de critici din partea invitaților săi, pe vremea când era „novice”.


Teo Trandafir a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei Viva, despre începuturile sale în televiziune. Îndrăgita prezentatoare a show-ului care îi poartă numele a dezvăluit cum s-a descurcat în prima sa emisiune și a mărturisit, de asemenea, că primul său invitat i-a spus la un moment dat că nu are „bun-simț”, din cauza unei replici pe care Teo i-a dat-o, în stilul său caracteristic, plin de umor. 

În prezent este un exemplu de profesionalism atât pentru colegii săi de breaslă, cât și pentru cei ce își doresc o carieră cel puțin la fel de prolifică precum cea a lui Teo. Nu mulți știu însă, că la debutul acesteia, moderatoarea care se bucură astăzi de sute de admiratori, a avut un început cu „peripeții”. 

teo_si_bursucu_2.jpg

Teo prezintă emisiunea „Teo Show” alături de Bursucu
Foto Facebook

Teo a vorbit despre începuturile sale în televiziune

Teo a explicat că în prima sa emisiune, din 1994, a vorbit continuu timp de 19 minute, deoarece nu i-a spus nimeni să se oprească. „O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea..”, se descrie Teo. „ Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o”, a explicat prezentatoarea. 

Teo, apostrofată de primul ei invitat, Mihai Tatulici

De asemenea, Teo și-a amintit și de primul ei invitat, Mihai Tatulici, care nu a primit foarte bine o replică de-a sa.

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta? și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici! Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!”, și-a mai amintit îndrăgita prezentatoare. 

În ceea ce privește cel mai greu aspect al meseriei sale, Teo este de părere că acesta este reprezentat de profesionalismul de care dau dovadă prezentatorii, atunci când se confruntă ei înșiși cu probleme, însă pe micile ecrane acestea trebuie să nu se observe.

„Să-ți faci meseria când ți-e rău, să-ți faci meseria când ți-a murit cineva, să-ți faci meseria atunci când ai primit un diagnostic groaznic, să-ți faci meseria indiferent de orice. Să apari la televizor, în fiecare zi, pare un lucru ușor. Când fondul pe care apari la televizor se modifică, atunci totul devine mai complicat...”, a mai adăugat Teo Trandafir. 

 

 
 
Loading...