Zi mare pentru Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan care îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi medicul chirurg, Cătălin Badiu. Dacă mireasa a fost cât se poate de discretă în privinţa detaliilor evenimentului şi a mărturisit că şi-a ales ţinuta online, naşa a fost ceva mai generoasă, aşa că refăcând "puzzle-ul" imaginilor publicate în ultimele zile, avem aproape o imagine completă a întregului outfit.


Tratamente faciale, sport, dar şi o ţinută cu care sigur va întoarce multe capete. Ileana Badiu, naşa Andreei Berecleanu, s-a pregătit ca la carte pentru rolul de părinte spiritual pe care îl va ocupa sâmbătă (5 noiembrie) alături de soţul ei, Cătălin Badiu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Municipal Bucureşti. Femeia de afaceri a povestit apropiaţilor că va purta cel mai probabil două ţinute, piese vestimntare pe care le-a făcut la comandă în atelierele a doi designeri români diferiţi cu care se află la prima colaborare. Este de notorietate faptul că Ileana a îmbrăcat mult timp creaţiile semnate de Stephan Pelger, designerul Primei Doamne, care îi este şi bun prieten.

ileana badiu nasa cununie andreea berecleanu
Ileana Badiu a purtat o rochie semnată de o creatoare de modă româncă
Foto: Mihai Ionescu

La una dintre rochiile de ocazie, frumoasa vedetă va încălţa o pereche de sandale din piele întoarsă de un verde smarald, pe care le-a comadat şi ea on-line, cercei cu franjuri şi un plic ale unei celebre case de modă, dar şi un poncho de blană de vulpe, de lux, de culoare bordo care o va ajuta să nu simtă temperaturile de toamnă târzie. Un calcul simplu arată că, naşa Andreei Berecleanu defilează în ziua cea mare a vedetei de la Antena 1 cu 5000 de euro la vedere! Numai poşeta Chanel din catifea costă aproape 3.500 de euro, la care se adaugă, haina în valoare de 1000 de euro, iar sandalele şi cerceii alte aproape 500 de euro.   

ileana badiu rochie catifea verde cununie religioasa berecleanu
Ileana Badiu a purtat o rochie lungă cu trenă şi crăpătură adâncă semnată Andra Andreescu
Foto: Mihai Ionescu

 

 

loading...
Loading...