Recunoscută pentru sfaturile și programele sale deja celebre care ajută doamnele și domnișoare să arate ca ea, Carmen Brumă a fost din nou pe fază acum, la începutul postului Paștelui. Și iată că vedeta vine cu câteva sfaturi necesare pentru evitarea greșelilor alimentare care pot duce cu ușurință la îngrășare.


Carmen Brumă ne prezintă astfel un Top 5 greșeli în post care duc la îngrășare! Aflăm astfel ce, cum și cât să mâncăm în post! Iată de ce anume trebuie să ținem cont în postul Paștelui, atunci când vine vorba de mâncare!

  1. “Prima greșeală a multor persoane care constată că s-au îngrășat în post este excesul de carbohidrați simpli provenind din dulciuri, produse de patiserie de post, fructe confiate etc.
  2. Cantitatea mare de grăsimi. Uleiurile vegetale sunt folosite de multe ori în post în cantități mult prea mari. O lingură de ulei are aproximativ 100 cal., dacă îl pui cu sticla peste o salată sau alt preparat, faci 2 rotocoale cu sticla și ai lejer 3 linguri, adică 300 cal. doar din ulei. Ideal este să folosești spray-ul pentru ulei pentru a diminua cantitatea de ulei din mâncare.
  3. Folosirea în exces a produselor ultraprocesate de post gen șnițele de post, hamburger de post, chiftele de post etc. Acestea conțin cantități mari de grăsimi și de multe ori și zahăr.
  4. Postul negru ținut până la apusul soarelui urmat de o masă mult prea bogată în calorii. Dacă nu mănânci toată ziua iar seara compensezi cu o masă care numără peste 2500 calorii, e foarte posibil să te îngrași.
  5. Ronțăiala continuă duce la îngrășare chiar dacă tu nu mănânci mult la mesele principale. Multe persoane nu au aceeași senzație de sațietate în post, de multe ori din cauza alegerilor alimentare nepotrivite, și simt nevoia să ronțăie tot timpul ceva. Acest obicei duce automat la un exces caloric mai ales dacă ronțăielile provin din produse de post "la punguță" gen covrigei, cornulețe, fructe confiate, nuci, semințe”, ne învață vedetă.

 

Carmen Brumă lansează totodată programul Suplă și Sănătoasă în Post by Carmen Brumă, care ajută în evitarea greșelilor care duc la îngrășare și te învață cum să te alimentezi corect în post, că să dai jos câteva kilograme. El conține sfaturi, rețete și un plan alimentar concret pentru cele 7 săptămâni de post. E disponibil pe site-ul vedetei, www.carmen-brumă.ro la un preț accesibil tuturor, mai precis la doar 36 de lei.

 
 
Loading...