De când a ajuns la "Insula iubirii", Liviu Georgescu şi-a format o imagine de bărbat dur şi violent, care şi-a bătut fostele iubite şi i-a aplicat chiar şi o corecţie femeii cu care a venit la emisiune. Criticat pentru faptele sale din trecut, concurentul nu pare să dea doi bani pe gura lumii.


A venit la emisiune alături de Loredana, femeia cu care este de aproximativ opt luni. Spune că o iubeşte, că o respectă, dar mărturisirile sale demonstrează cu totul altceva. Într-un moment de maximă sinceritate, Liviu a recunoscut că şi-a bătut fostele iubite şi chiar şi pe Loredana. Cum era de aşteptat, concurentul de la "Insula iubirii" a stârnit un val de controverse pe internet.

Insula Iubirii. Criticile nu-l afectează pe Liviu

Cum cei care îi urmăresc fiecare mişcare, şi nu sunt deloc puţini, la Insula Iubirii au început să-i trimită mesaje în care îi sugerează că nu are un comportament adecvat, Liviu nu a fost impresionat de părerile oamenilor. El nu pare deloc afectat de impresia pe care a lăsat-o după participarea la show, aşa că le-a răspuns cum a ştiut el mai bine "fanilor" publicând pe reţeaua de socializare o imagine care vorbeşte de la sine.

liviu.jpg

insula iubirii liviu gergescu loredana raul sex
Insula Iubirii. În timp ce lumea îl pune la zid, Liviu îşi vede liniştit de ale lui
Foto: arhiva personală

Insula Iubirii. Liviu a luat foc când a auzit că Loredana l-a înşelat

Coomportamentul său şi mărturisirile intime nu doar că i-au adus un prejudiciu de imagine lui Liviu, ci şi probleme în cuplu. Loredana s-a schimbat complet când a constatat că iubitul ei face publice mărturisiri pe care până acum le ştiau doar ei. Supărată că a aflat o ţară întreagă că Liviu a intrat peste ea în casă şi a bătut-o, tânăra se refugiază în braţele ispitei Raul. Apropierea dintre ei a atins cote maxime în ediţia trecută a emisiunii (5 iulie) când cei doi au făcut sex în baie. S-au ascuns cât au putut de camerele de luat vederi, însă în câteva cadre se observă clar că cei doi au ajuns la scene erotice. Turbat de furie, Liviu a reacţionat violent când a aflat şi pare decis să nu o ierte pe Loredana.

Insula Iubirii. Liviu a făcut închisoare pentru trafic de droguri

Liviu Nicolae Georgescu, care a venit la show pentru a-şi testa fidelitatea, cu Loredana Andreea Paraschiv,  este implicat într-un dosar de trafic de droguri de înalt risc, pentru care a şi fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Concurentul a mărturisit chiar el unei ispite că a făcut puşcărie şi că a ascuns acest lucru echipei de producţie. Conform rechizitoriului, la 5 august 2011, Liviu Nicolae Georgescu din Constanţa, a fost ridicat din Bucureşti, la coborarea dintr-un microbuz care venea din Spania, avand asupra lui 50 de grame de cocaina ascunsă într-o geantă. Procurorii au spus că stupefiantele urmau să fie comercializate în cluburile de noapte de pe litoral. În faţa instanţei, tânărul a susţinut că drogurile erau pentru consum propriu, nu pentru a le vinde.

"Sunt consumator de droguri, am încercat până acum canabis, ecstasy, foarte rar cocaină şi foarte multe etnobotanice. În luna august 2011, un prieten m-a sunat din Madrid şi mi-a spus să mă duc acolo să lucrez pentru că mă ajută să gasesc un loc de muncă. Am plecat în Spania, însă, când am ajuns acolo, prietenul nu mi-a mai răspuns la telefon şi am fost nevoit să mă întorc în ţară. Naşul meu mi-a trimis bani ca să îmi cumpăr bilet de autocar şi ca să am la mine, în caz că aş fi avut nevoie. În autocar am vorbit cu diverse persoane şi un anume Călin mi-a propus să cumpăr 50 de grame de cocaină cu 500 de euro. Mi s-a părut un preţ foarte mic, aşa că am testat-o într-una dintre parcările în care a oprit autocarul. Ştiam că este cocaină pentru că această substanţă are un gust amar şi amorteşte limba şi gura, aşa că am cumpărat-o cu ultimii bani pe care îi aveam la mine”, a spus Georgescu în faţa judecatorilor.

Liviu Nicolae Georgescu a fost condamnat în 2012 la trei ani de închisoare cu executare, iar la începutul anului trecut a fost eliberat condiţionat.

 
 
Loading...