Cântăreţul Mihai Trăistariu (40 ani) este cunoscut nu doar pentru muzica sa, ci şi pentru pozele pe care le încarcă pe pagina sa personală. De cele mai multe ori, acestea îl înfăţişează pe Mihai în ipostaze inedite şi au o descriere laudativă la adresa propriei persoane. Se pare că Mihai nu de dezice nici de această dată şi comite din nou o greaşeală, aspru sancţionată de urmăritorii săi.


Mihai Trăistariu a reușit să-și uimească din nou fanii, după ce a încărcat mai multe fotografii cu el în apartamentul său din Constanța.

mihai-traistariu-s-a-fotografiat-in-apartamentul-din-constanta-fanii-au-ras-de-el-foto-487020.jpg

Foto
Mihai Trăistariu a fost ţinta glumelor făcute de internauţi
Foto:Arhivă personală

Cântărețul a scris și un comentariu, care nu prea a fost gustat de admiratorii săi de sex masculin şi care a fost aspru criticat de prietenii virtuali. „Cel mai sexy tip din oraș ..”,  a scris Mihai Trăistariu pe Facebook. „Da, și cel mai modest”, „Era mai bine să apari doar cu un șorț pe tine”, „Aşa crezi tu!”, au fost câteva dintre comentarii.

mihai-traistariu-s-a-fotografiat-in-apartamentul-din-constanta-fanii-au-ras-de-el-foto-487022.jpg

Foto
Pozele au fost făcute în apartamentul din Constanţa
Foto:Arhivă personală

Potrivit comenatariilor, predominant negative la adresa cântăreţului, am putea crede că pisica acestuia a s-a bucurat de mai multe cuvinte de laudă decât el. Pisica artistului apare în mai multe cadre, stând foarte cuminte pe scaunul din bucătărie. 

 

 
 
Loading...