A câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, dar şi premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”! Ada Condeescu nu este doar o actriţă de succes, ci şi o femeie foarte frumoasă. Ea a acceptat propunereade a fi transformată într-o divă italiană a anilor '60.


Transformarea Adei a fost inspirată din următorul film în care ea va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu, care va avea premieră la finalul lunii aprilie.

ada_condeescu.jpg

ada condeescu transformare adrian perjovschi
Aşa arată după câteva ore petrecute la machiaj ada Condeescu
foto: arhiva personală

"Pentru şedinţa foto am pornit în primul rând de la personajul meu din film, Monica. În film, este frumoasa din cartier a cărui iubit pleacă în Italia să lucreze, în timp ce ea rămâne aici, visând la acea ţară străină, la limba italiană, la muzică de acolo, la oraşele italieneşti. Transformarea este într-un fel mai mult transformarea Monicăi, felul în care ea se visa, în care îşi imagina că poate arată într-o altă lume, imaginea clasică a divei italiene cu rochie roşie mulată, părul desfăcut şi strălucitor, machiaj care să-i facă ochii şi mai negri, şi mai frumoşi”, spune Ada Condeescu. Hair-stylist-ul Adrian Perjovschi este cel care s-a ocupat de transformarea actriţei.

 
 
Loading...