Tudor Chirilă este unul dintre cele mai discrete personaje din showbiz-ul românesc. Atunci când are de împărtășit păreri cu privire la diverse aspecte ale vieții care ne înconjoară, indiferent că vorbim de aspectul social, politic sau artistic, actorul o face, dar atunci când vine vorba despre viața personală, tace mâlc.


De când și-a găsit femeia vieții lui, Tudor este și mai și. Nu dă din casă mai nimic, iar orice fărâmă de informație este devorată de fanii săi. Nu o arată lumii nici pe Iulia, cea lângă care trăiește, dar nici pe cei doi copii ai lor. Mulți oameni nici nu știau că antrenorul de la "Vocea României" este tată, darămite că are doi băieței pe care-i iubește ca pe ochii din cap.

tudor chirila iulia mizgan

 

Nu a făcut vâlvă nici la prima sarcină a Iuliei, nici la cea de-a doua, și de-abia după o lună s-a aflat că Tudor este de două ori tătic. După aproape alte două luni, cântărețul și-a lăsat admiratorii să intre puțin în viața lui, cu o primă imagine cu mezinul familiei. 

Iulia Mîzgan și solistul trupei Vama au o relație din 2012. În 2014 și 2016 și-au mărit familia, de fiecare dată cu câte un băiețel.

tudir_chirila_copil.jpg

tudor chirila copil
Tudor Chirilă a publicat prima imagine cu mezinul familiei
Foto: Instagram
 
 
Loading...