Tot anul sunt într-o continuă alergătură, dintr-o ţară în alta, dintr-un avion în altul pentru a-şi onora concertele. Decembrie e cea mai grea şi aglomerată perioadă. Dar iată că vine şi ianuarie, luna odihnei şi a răsfăţului. Atunci, băieţii de la Fly Project îşi iau familiile şi fug într-o locaţie cât mai îndepărtată şi mai caldă. De data aceasta, copiii au fost lăsaţi acasă.


Tudor Ionescu şi soţia lui, Anamaria, au o fetiţă de un an şi jumătate, Ilinca. Anul trecut nu au putut respecta tradiţia lunii ianuarie, bebeluşa având nevoie de toată atenţia lor. Acum, însă, au lăsat-o cu bunica, iar ei au plecat pentru două săptămâni şi jumătate în Cuba. „Era pe lista noastră de vacanţă de mai mulţi ani, chiar dacă eu am mai fost o dată. Acum, dacă ar fi fost după mine, aş mai fi amânat puţin plecarea pentru că mă speria distanţa mare de Ilinca.

15-special-6.-bula-1col-.jpg

Tudor Ionescu şi Anamaria au lăsat-o acasă pe Ilinca, iar ei au fugit în Cuba

 

Însă amândoi aveam nevoie de odihnă şi de timp doar pentru noi, aşa că ne-am făcut bagajele şi am plecat”, povesteşte Tudor Ionescu. Prima săptămână au stat în Havana, iar în a doua în Vinales, Maria la Gorda şi Varadero.

15-special-3.-2col-cuba-5.jpg

Tudor şi soţia au avut senzaţia că intră într-o altă lume, în Cuba

 

Cea mai frumoasă experienţă a fost plimbarea călare pe cai printre plantaţiile de tabac. „A fost o vacanţă diferită pentru că în Cuba totul e altfel. Şi când spun asta mă refer la oameni, locuri, percepţii, gusturi, muzică. Cuba nu înseamnă doar apa turcoaz, nisipul alb şi palmierii, este istorie, cultură, oameni faini. Îmi pare rău că nu a fost şi fetiţa cu noi, dar ştiu că e prea mică pentru a înţelege ceva. Cu siguranţă va exista şi o vacanţă în trei acolo”, promite artistul.

15-special-7.-bula-1col-image3.jpg

Dan Deneş şi soţia au plecat o săptămână în Thailanda, fără cei doi copii ai lor

 

Colegul lui, Dan Deneş, a împăcat toţi membrii familiei. La începutul lunii ianuarie a fost într-o vacanţă la munte cu soţia lui, Raluca, şi cu cei doi copii: Nicole (3 ani şi jumătate) şi Andrei (11 luni). În a treia săptămână din ianuarie, a lăsat copiii în grija bunicilor, iar el şi Raluca au fugit în Thailanda.

 

„A fost o vacanţă dorită şi cu adevărat necesară. Amândoi eram foarte obosiţi, eu după multe plecări şi concerte, iar Raluca după o lungă perioadă în care s-a ocupat exclusiv de copii.

15-special-2.-2col-.jpg

Dan şi Raluca s-au încălzit la temperaturi de 30 de grade, au înotat şi s-au plimbat pe elefant

 

Nu este prima dată când am fost în Thailanda, am revenit după 8 ani şi se pare că am făcut una dintre cele mai bune alegeri. Zona de sud a Thailandei este cu adevărat superbă. Insule precum Phi-Phi sau Hong sunt doar o mică parte din ce poate oferi această ţară”, a povestit Dan la întoarcere. A avut parte de soare, plajă, aventură şi poate unul dintre cele mai frumoase apusuri pe care le-a văzut. S-au plimbat cu elefantul, s-au jucat cu maimuţele, au explorat păduri exotice şi s-au căţărat către o lagună superbă. Şi lor le-a fost dor de copii, deşi au stat numai o săptămână departe de ei. 

Loading...