Franco a revenit la vechile obiceiuri. Dacă cu jumătate de an în urmă ar fi fost dispus să facă un gest nebunesc pentru a o avea pe Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, acum tânărul a ieşit din nou la agăţat.


Nu mai e iubire mare între Franco şi Carmen. Cei doi şi-au spus adio de câteva săptămâni, iar fiica manelistului se pare că deja ar fi implicată într-o nouă relaţie. Franco nu a stat nici el prea mult să-şi plângă de milă, aşa că a trecut la atac. El s-a fotografiat alături de o tânără blondă cu care a petrecut în club.

franco.jpg

franco iubita noua carmen simionescu fiica adrian minune despartire relatie noua
Franco şi-a scos noua cucerire la club
Foto: arhiva personală

Să fie oare vorba doar de o relaţie de faţadă pentru a-i atrage fetei artistului atenţia şi a o face gelosă sau oare chiar s-a înfiripat ceva între Franco şi noua lui cucerire? Timpul va demonstra dacă cei doi vor ajunge să se împace sau dacă fiecare îşi va vedea mai departe de viaţă pe drumuri separate.   

Franco şi Carmen au ţinut o ţară întreagă cu sufletul la gură după ce s-au hotărât să fugă împreună. Fata nu şi-a ascultat tatăl şi a plecat de acasă, a ajuns la poliţie pentru declaraţii, iar în cele din urmă şi-a convins părintele să locuiască cu Franco. Dacă mulţi credeau că cei doi vor ajunge la altar, ceva s-a rupt în relaţia lor şi după numai câteva luni, Carmen şi Franco s-au despărţit, acum fiind implicaţi în alte relaţii.
 

Loading...