În drum spre concerte și alte evenimente, artiștii au de trecut, uneori, și peste obstacole. Vremea nefavorabilă, oboseala sau defecțiunile tehnice le pun deseori bețe în roate atunci când se deplasează cu mașina spre diferitele spectacole. Din păcate, nu lipsesc nici accidente, dar totul este bine atunci când nu sunt victime, iar artiștii reușesc să treacă peste astfel de cumpene.


Miercuri după-amiază, 19 octombrie, un cunoscut rapper, Deliric (34 de ani), a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce mergea spre Cluj, la un concert. Din fericire, a scăpat nevătămat , dar a avut nevoie de ajutorul prietenilor săi pentru a ajunge la destinație.

deliric.jpg

deliric
Rapper-ul Deliric
Foto: Facebook

 

"Am făcut accident. Suntem bine. Mașina e praf. Trebuie să ajungem la Cluj la un concert. Nu avem soluții. Suntem între Dumbrăvești și Lintești (mai pe larg, între Pitești și Râmnicu Vâlcea). Găsim un voluntar cu mașina goală și chef de aventură să vină repede să ne ia de aici și să mergem la Cluj? (Serios! Scrieți-mi pe privat. Plătim!)", a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

 

 
 
Loading...