Lucia Popescu-Moraru a primit o lovitură imensă în august 2016, atunci când soțul ei, regretatul Marin Moraru, s-a stins din viață. De atunci, femeia se luptă cu singurătatea.


Soția lui Marin Moraru a făcut un șoc atunci când a murit marele actor, în trista zi de 22 august 2016. Apropiații i-au fost alături, dar durerea suferită a fost imensă. Femeia, care a lucrat ani de zile la Radio România Actualități, a simțit din plin singurătatea. Totuși, cei dragi au încercat din răsputeri să o scoată din această stare, au invitat-o la evenimente artistice, iar o prietenă a chemat-o să petreacă o scurtă vacanță peste hotare. La un an de la moartea actorului, văduva lui Marin Moraru se pregătește pentru parastas, pe care îl va face în cea mai mare discreție, imediat după ce va trece postul Sfintei Mării.  

marin_moraru.jpg

marin moraru
Marin Moraru a murit la 79 de ani

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost impresionantă. Au avut o căsnicie de 52 de ani însă nu au vorbit de prea multe ori despre viața de familie. Actorul era de părere că „dacă ieși în vitrine, ești călcat în picioare.”

Cei doi s-au căsătorit pe când Lucia era în liceu. A fost dragoste la prima vedere. Despre Marin Moraru, Lucia spunea că a avut un suflet de copil. „Dacă am trăit atâția ani împreună, să știți că nu i-am trăit dintr-un anumit motiv, pentru că actorii până în zilele noastre nu au câștigat mare lucru”, spunea Lucia Moraru într-un interviu dat pentru revistatango.ro.

Despre căsnicia lor, regretatul Marin Moraru a folosit numai cele mai frumoase cuvinte. „Am pornit fără nimic, un covor şi-o pernă, şi am adunat încet, încet o casă plină cu bibelouri, cu tot ce trebuie sau ce nu trebuie unui om. Între noi a contat înţelegerea, capacitatea fiecăruia de a lăsa de la el şi faptul că suntem prieteni foarte buni. Iar data căsătoriei noastre este 29 februarie, special am ales-o, ca să serbăm din patru în patru ani şi să nu ne simţim prea longevivi.”

 
 
Loading...