N-ai cum să fii vedetă şi să faci plajă liniştită în staţiunea Mamaia. Paparazii sunt la tot pasul, aşa că trebuie să arăţi impecabil, să sugi burta, să maschezi „aripioarele” şi să ţii locului bikinii buclucaşi.


Decât să fii fotografiată în costumul Evei, din cauza vreunui accident nedorit, mai bine stai cu mâna pe slip şi îl păzeşti ca pe un trofeu. Aşa s-or fi gândit şi vedetele noastre, pe care fotoreporterii Click! le-au surprins în ipostaze haioase pe Litoralul românesc.

După fiecare baie în valuri sau de fiecare dată când îşi schimbau poziţia pe cearşaf, fetele verificau dacă slipul le acoperă cum trebuie zona inghinală.

Imagini demenţiale ne-a oferit Brigitte Năstase (40 de ani), căreia puţin i-a lipsit să nu ne arate ceea ce doar Ilie Năstase, soţul ei, are voie să vadă, în dormitor.

La fel de preocupată de slipul costumului de baie a fost şi Raluca Pastramă (26 de ani), soţia lui Pepe, care trebuie să recunoaştem că arată senzaţional după două naşteri. Bronzul şi l-a pus în valoare cu un costum alb, care pe cât e de frumos, pe atât e de periculos. Doamne-fereşte să fie transparent, căci gata, ai păţit ruşinea!

Alina Puşcaş (31 de ani), prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1), şi fotomodelul Laurette Atindehou (33 de ani) au părut mai degrabă interesate de zona din spate a chilotului. Frumoasa mulatră a purtat un costum de baie desprins parcă din serialul Baywatch, extrem de decoltat în partea de jos. Şi Alexandra Stan (28 de ani) a fost o adevărată apariţie la malul Mării Negre. Solista a făcut plajă în Constanţa, crezând că poate scapă nepozată, însă din fericire fotoreporterii Click! sunt peste tot. Vedeta s-a bronzat fără sutien, nonşalantă, însă a avut grijă să-şi aranjeze slipii minusculi.

 
 
Loading...